Fenerbahçe'den sonra Galatasaray! Hedefte Güntekin Onay var...

25.03.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 17:18

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'deki programda yayıncı kuruluş beIN Sports'un programcısı Güntekin Onay'ı eleştirdi. Önce Fenerbahçe şimdi Galatasaray! Hedefte Güntekin Onay var. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den sonra Galatasaray! Hedefte Güntekin Onay var...

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün televizyonunda gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yayıncı kuruluş beIN Sports'un yorumcusu Güntekin Onay, sarı-kırmızılı kulübün 1 numaralı ismi Mustafa Cengiz'in hedefindeydi. Detaylar haberde...

Programda ilk konuk Nihat Özdemir oldu

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un programcısı Güntekin Onay, geride bıraktığımız günlerde be United adına bir programa başladı. Türk futbolundaki sorunların çözümü için röportaj serisi şeklinde devam edecek programın ilk konuğu ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir oldu. 

"Fenerbahçe'nin başvurusunu inceliyoruz"

Güntekin Onay, çokça tartışılan şampiyonluk sayısı konusunda Nihat Özdemir'in fikrini sordu. Özdemir de Fenerbahçe'nin başvurusunun inceleneceğini dile getirdi.

Mustafa Cengiz'den Güntekin Onay'a eleştiri

GS TV'deki programda Mustafa Cengiz'in gündemindeki konuların başında şampiyonluk sayısı ile ilgili tartışmalar vardı. Konuşmasının başında Cengiz, Güntekin Onay için sert sözler söyledi. 

Mustafa Cengiz'den Onay'a: "Sen kimsin?"

Mustafa Cengiz, "Sayın Nihat Özdemir'in yanındaki yorumcu zat, 28 şampiyonluk olduğunu söyledi ve 'İnşallah olumlu değerlendirin bunu' dedi. Hem savcı, hem yargıç, hem bilirkişi oldun. Ey yorumcu sen kimsin? Senin ortadaki rütben soru sormak. Bir de hüküm icra edip TFF başkanını zor duruma düşürmek değil! Sayın TFF başkanı o sıkışmayla öyle bir laf etti ki bizi ürküttü. Biz inceliyoruz dedi, inceledikten sonra bir yere vereceğiz dedi.

"Tarafgirliğini oraya yansıtamazsın"

Ayrıca Cengiz, "Zırva tevil götürmez. Açıklama yaparsanız siz de batarsınız. Yayında adam 'İnşallah yaparsınız' diyor. Kimsin sen! Biz kimseyi küçük görmeyiz. Bir tarafın, takımın fanatik taraftarı da olabilir. Bu da güzeldir, futbola düşkün olduğunu gösterir. Tarafgirliğini yansıtamazsın oraya. Hakem olsan yandık. Biz şaşırdık. 'Aaaa iş ciddiye bindi' dedik. Hüküm verildi o yayında" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut ile de problem yaşamıştı

Senin için hazırladığımız haberler