Fenerbahçe, Floki arasında sponsorluk anlaşması imzaladı

İsa Kethüda
09.12.2021 - 17:51 | Son Güncellenme: 09.12.2021 - 17:53

Fenerbahçe, dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki arasında sponsorluk anlaşması imzaladığını açıkladı.

Fenerbahçe, Floki arasında sponsorluk anlaşması imzaladı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki arasında sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımız ile kripto endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlayan ve dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Floki bu anlaşma kapsamında Fenerbahçe Erkek Futbol Takımımızın 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu.

Fenerbahçe maçlara “Floki” logolu çoraplar ile çıkacak

Futbol A Takımımız bu anlaşma kapsamında 2021/2022 sezonu boyunca Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı karşılaşmalarda sahaya “Floki” logolu çoraplar ile çıkacak.

Hızla büyüyen 350.000'den fazla kullanıcı tabanıyla dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki’ ye ailemize hoş geldin diyor; anlaşmanın her iki taraf için de başarılı bir iş birliği olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Floki Hakkında 

Floki, kitlelerin kripto para birimidir ve ana akım çekiciliği ile benimsenmeyi sağlamak için memlerin gücünden yararlanırken sağlam bir fayda sağlayarak kripto endüstrisinde kökten değişimler gerçekleştirmeyi amaçlayan bir projedir.

Floki, kriptoyu ana akım haline getirmek ve gücü kitlelere devretmek amacıyla bir PlayToEarn NFT oyun metaverse’ü, bir NFT ve ticari ürün pazarı ve bir kripto eğitim platformu geliştiriyor.

Floki aynı zamanda sağlıklı ve sürdürülebilir beslenmeyi teşvik eden hayırsever girişimleri desteklerken, az gelişmiş ülkelerde okullar inşa ederek dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi planlıyor.

Hızla büyüyen Floki, 350.000’ den fazla cüzdanda yer alarak dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerlemektedir.

Senin için hazırladığımız haberler