Fenerbahçe'den sürpriz token duyurusu! Bugün...

13.08.2021 - 13:52 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 13:59

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin resmi internet adresinden kulübün yeni uygulaması Fenerbahçe Token'a yönelik bir açıklama metni yayınlandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den sürpriz token duyurusu! Bugün...

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe ve Paribu'nun ortaklaşa geliştirdiği Fenerbahçe Token uygulaması, sarı-lacivertlilerin dijital dünyaya attığı önemli bir adım oldu. Kulüpten yapılan açıklamada toplam hasılatın 436 milyon TL olduğu belirtilirken gün içerisinde alım-satım işlemlerinin başlatılacağı bildirildi. İşte, kulüpten yapılan açıklama metninin tamamı...

Hasılatın tamamı kamuoyu ile paylaşılmadı

Fenerbahçe'nin resmi internet adresinden konuya ilişkin yapılan açıklama metni şu şekilde:

 

"9 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilen resmi imza töreninin ardından Fenerbahçe Token ön satışı başlamış ve ön satışa sunulan Fenerbahçe Token’lar 1.5 saat içinde tükenmiştir.


 
Bu satıştan Kulübümüzün toplam hasılatı 436 milyon TL olmuştur.


 
Kulübümüzün 12 Ağustos 2021 tarihinde KAP’a yaptığı açıklama ile gelirimizin yüzde 75’ini kapsayan miktar kamuoyu ile paylaşılmıştır.


 
Bugün 14.00 itibariyle Paribu’da açılacak FB/TL paritesiyle Fenerbahçe Token alım satım işlemleri başlayacaktır.


 
Camiamızın yeni rekorların adı olacağına inancımız sonsuzdur."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kripto paradan 200 milyon lira
Habere Git

"25 yıllık transferimiz..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Paribu CEO'su Yasin Oral'la birlikte düzenlediği basın toplantısında: "25 yıllık transferimiz" diye kamuoyuna takdim ettiği Fenerbahçe Token stokları, ilk 1 saat içinde tükenmişti. Bu uygulama vasıtasıyla Fenerbahçe'nin harcama limitinde 89.5 milyon TL artış yaşandı. 

Senin için hazırladığımız haberler