Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

30.05.2020 - 22:44 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 22:44

Deneyimli teknik direktör Tayfun Korkut, Fenerbahçe'den teklif aldı mı? Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor mu? İşte detaylar...

Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

Adı Fenerbahçe ile anılan deneyimli teknik direktör Tayfun Korkut, S Sport'a katıldığı Bundesliga Show programında Fenerbahçe'den teklif almadığını açıkladı.

Futbol piyasasının hareketlenmeye başladığını söyleyen deneyimli teknik adam, "Kulübün ve benim düşüncelerimin bir araya gelmesi lazım. Bu sağlanırsa her şey olabilir. Şartlar uygun olursa Türkiye'de kulüp çalıştırabilirim. Ben şu an Almanya'dayım, Almanya piyasası içindeyim. Burada görüşmeler sürüyor ama sonuçta futbol adamıyım. Ben Türkiye Ligi'ni de izliyorum. Ne olur bilmiyorum. Yavaş yavaş hareketlilik başlıyor. İnşallah en yakın zamanda beni sahalarda görebilecekler. Nerede olur bilemem" dedi.

"Fenerbahçe'den teklif gelmedi"

Fenerbahçe ile görüştünüz mü sorusuna cevap veren Tayfun Korkut, "Fenerbahçe ile irtibatta bulunmadım, teklif de almadım. Herhangi bir yorum da yapmadım. O camiaya karşı büyük saygım var. 5 sene futbol oynayıp şampiyonluk yaşadım. Teklif olmadığı için ne desem doğru olmaz, saygısızlık olur. Olmayan bir şeyden konuşamam. Ben başka ülkelerdeki kulüplerle de görüştüm.

Benim için düşünceler önemli. Herkes projeden konuşuyor. Büyük kulüplerde proje için zaman yok. Tek bir hedef var: Şampiyonluklar ve kupalar. Fenerbahçe'de de böyle. Ancak son yıllarda oyun camiayı memnun etmedi. Şampiyonluklardan uzak kalındı. Sorunlar bunlar. Bunları çözmeleri gerekiyor. Orada çalışan profesyonel insanlar var, doğru kararı verecekler. Biz de hoca olarak beklemedeyiz. Sonuçta hocalar kulübü değil kulüp hocayı seçiyor. Bizim hazır olmamız gerekiyor" sözlerini kullandı.

Tayfun Korkut Almanya'da daha önce Hannover, K'lautern, Leverkusen ve Stuttgart'ta görev yapmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler