Fenerbahçe'den teklif var mı? Transferde Rodallega gerçeği!

10.12.2019 - 11:33 | Son Güncellenme: 10.12.2019 - 11:36

Fenerbahçe'den teklif var mı? Transferde Rodallega gerçeği!

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe’nin Vedat Muriç’e alternatif isim olarak Denizlispor forması giyen Hugo Rodallega’yı transfer etmek istediği iddia edildi. Rodallega, Fenerbahçe’ye mi transfer olacak? Denizlispor’a teklif geldi mi? Son gelişmeler ve detaylar haberde.

Fenerbahçe, Denizlispor ile Rodallega için bir temas kurmadı

Fenerbahçe’nin Ocak ayındaki transfer dönemi için Rodallega’yı transfer etmek istediği ve futbolcu için Denizlispor ile temas kurulacağı gündeme geldi.

Denizlispor’a şu an ulaşan bir teklif yok

Ajansspor’un kulübe yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre; Fenerbahçe’den Denizlispor’a herhangi bir transfer teklifi ulaşmadı.

Hugo Rodallega, Denizlispor’da mutlu

Bu sezon 11 maçta 2 gol atan ve son 4 maçta skor üretemeyen Rodallega’nın Denizlispor’a katacak şeyleri olduğu belirtilirken, futbolcunun kentte mutlu olduğuna dikkati çekildi.

Rodallega, umut dolu

Öte yandan Hugo Rodallega, sakatlık sonrası düşük performansıyla dikkati çekmişti. Futbolcu, atacağı bir golün ardından devamının geleceğine inanıyor.

Hugo Rodallega: ”Bir gol atsam devamı gelecek”

Rodallega’nın teknik heyetle yaptığı görüşmede, ”Benden beklentiler olduğunu biliyorum. Bu beklentilere karşılık vermek için elimden geleni yapıyorum. 1 gol atsam devamının geleceğine inanıyorum” dediği öğrenildi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler