Fenerbahçe'de Ali Koç Yönetimi TFF'ye Gitti! Divana Çağrı Yapıldı

Akın Ungan
03.02.2023 - 16:37 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 16:53

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçında Ali Palabıyık'ın kararlarına tepki gösterdi. Ali Koç yönetimi, TFF'ye giderek, yetkililerle görüştü. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Ali Koç Yönetimi TFF'ye Gitti! Divana Çağrı Yapıldı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler, maçın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimine isyan etti. Maç sonu yapılan açıklamalarla Palabıyık'ın Fenerbahçe'ye operasyon yaptığı iddia edilirken, Ali Koç yönetimi flaş bir karar aldı.

Ali Koç ve Fenerbahçe heyeti TFF'ye gitti

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gitti. Koç yönetimi, saat 16.00'da TFF'deki yetkililer ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

Fenerbahçe olağanüstü toplanıyor!

Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplanma kararı aldı. Adana Demirspor maçındaki hakem yönetiminin bir operasyonun parçası olduğunu belirten Sarı-Lacivertliler, yapılacak toplantı için bir açıklamada bulundu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye karşı kasıt var! Fenerbahçe'siz lig kaç para eder?
Habere Git

Yüksek Divan Kurulu'na çağrı

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, "Saygıdeğer Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz, 2 Şubat 2023’te oynanan Adana Demirspor – Fenerbahçe maçının ardından oluşan gündem doğrultusunda, Fenerbahçe Spor Kulübü camiası olarak yüksek bir farkındalık ve kararlılıkla Kulübümüzün atabileceği adımları konuşacağımız, 4 Şubat 2023’te Faruk Ilgaz Tesislerimizde gerçekleşecek yılın ilk Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısına katılımınızı azami seviyede bekliyor; camiamızı Fenerbahçe için hep birlikte sorumluluk almaya, ses yükseltmeye davet ediyoruz" denildi.

Pozisyonlar yayınlandı, Palabıyık'ın düdüğü asıldı

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısındaki tartışmalı pozisyonları yayınlayarak, Ali Palabıyık'ın düdüğünü asacağı konusunda göndermede bulundu. Sarı-Lacivertliler paylaşıma "Ofsaytımsı, elimsilerin altında kalacaksınız! Böyle bitmeyecek!" notunu düştü.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'un oğlu kaza geçirdi, hastaneye kaldırıldı!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler