Fenerbahçe'den transfer bombası! Brahimi için...

21.02.2019 - 08:43 | Son Güncellenme: 21.02.2019 - 11:43

Fenerbahçe'den transfer bombası! Brahimi için...

Yeni sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Fenerbahçe için Portekiz'den çok flaş bir transfer iddiası geldi. Sarı-Lacivertliler'in Porto formasını giyen Yacine Brahimi'ye kanca attığı belirtiliyor. 29 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Brahimi Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Fenerbahçe Brahimi ile anlaşma sağladı mı? Yaşanan gelişmeler şu şekilde;

Brahimi'nin menajeriyle transfer teması

Takvim'de yer alan habere göre; bu sezon yaşanan büyük hüsranı yeni sezonda unutturmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin Brahimi'nin menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. Damien Comolli'nin transferde tek yetkili olduğu ifade ediliyor.

Yacine Brahimi Porto'dan kesin ayrılacak

Haziran ayında serbest kalacağı için birçok önemli kulübün de radarında olan yıldız futbolcunun Porto'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Brahimi 2014'ten bu yana Portekiz ekibinde forma giyiyor.

Ersun Yanal'ın istediği tarzda bir oyuncu

Hücumun solunda ve forvet arkasında görev yapabilen Brahimi top tekniği ile ön plana çıkıyor. Cezayirli futbolcu golleri ve asistleriyle, Ersun Yanal'ın 'tabelacı kanat oyuncusu' isteğini tam olarak karşılıyor..

Brahimi'den 33 maçta 15 gol

Porto formasıyla bu sezon 33 resmi maçta forma giyen Yacine Brahimi 9 gol atarken 6 da asist yaptı. Cezayirli böylece 15 gole direkt katkıda bulundu.

Brahimi kimdir?

YAŞI: 29
MEVKİİ: KANAT
ÜLKESİ:CEZAYİR
OYNADIĞI TAKIMLAR: Porto (Portekiz) Granada (İspanya).

Senin için hazırladığımız haberler