Fenerbahçe'den transfer harekatı! Fransız yıldız ile görüşmelere başlandı

İsa Kethüda
10.06.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 21:30

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Bundesliga kulübü Bayern Münih'te forma giyen Kingsley Coman ile ilgileniyor. Detaylar.

Fenerbahçe'den transfer harekatı! Fransız yıldız ile görüşmelere başlandı

YILMAZ DİRİM - AJANSSPOR

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de transfer hareketliliği başladı. 

Kingsley Coman’la görüşmeler başlandı

Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör Jose Mourinho’nun yönetime sunduğu transfer listesinde yer alan orta sahanın sağında ve sağ açık olarak forvette oynayabilen Fransız millî futbolcu Kingsley Coman’la görüşmelere başlandı.

Mario Branco, Coman için yoğun çaba harcıyor

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih forması giyen Kingsley Coman’la temesa geçen Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, yıllık 17 milyon Euro kazanan yıldız futbolcuyu yeni sezonda sarı-lacivertli ekibe kazandırmak için yoğun çaba harcıyor. 

Fransız futbolcudan Fenerbahçe'ye teşekkür

Maliyeti yönünden gerçekleşmesi zor bir transfer olsada Fransız futbolcunun Fenerbahçe kulübüne teşekkür ettiği öğrenildi. 

Türkiye'de şu anda oynamak istemiyor

27 yaşındaki Kingsley Coman ile Mario Branco arasında yapılan görüşmelerde Coman'ın şu anda planları arasında Türkiye’de futbol oynamak olmadığını söylediği ve Fenerbahçe kulübünün yapmış olduğu tekliften dolayı teşekkür ettiği ortaya çıktı. 

Fenerbahçe yönetimi diğer adaylara yöneldi

Yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, Kingsley Coman transferinden olumsuz yanıt almasından dolayı teknik direktör Jose Mourinho’nun listesinde yer alan diğer yıldızlarla temasa geçme kararı aldı.

2023-2024 sezonu performansı

Bavyera ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Coman, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 27 karşılaşmada 5 gol ve 3 asist kaydetti. Fransız yıldız, 2017 yılında Juventus'tan 21 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Alman ekibine imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler