Fenerbahçe'den transfer: Yıldız oyuncu geri döndü

Cüneyt Muharremoğlu
15.01.2023 - 11:34 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 11:45

Fenerbahçe'nin Türk vatandaşı da olan Küba asıllı oyuncusu Melissa Vargas, Çin'den döndü, sarı lacivertlilere imza attı. Vargas Fenerbahçe Opet'te 44 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe'den transfer: Yıldız oyuncu geri döndü

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Opet takımında bu sezon işler istenildiği gibi gitmiyor. Gerek ligde gerekse Avrupa'da istenilen sonuçlar alınamıyor. Sarı lacivertliler, kadrosunu Hristina Vuchkova'dan sonra Melissa Vargas ile güçlendirdi.

44 numaralı formayı giyecek

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada " Melissa Vargas, Çin Ligi’nin sona ermesiyle birlikte İstanbul’a geri döndü. Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, havalimanında Voleybol Şubesi Dış İlişkiler ve Organizasyon Sorumlusu Tansu Aydın tarafından “44” numaralı formasıyla karşılandı" denildi.

Çin'de şampiyonluk yaşadı

Açıklama şöyle devam etti: "Çin ekibi Tianjin ile ikinci kez şampiyonluk yaşayan ve gösterdiği başarılı performansla öne çıkan Melissa Vargas, sezonun geri kalan kısmında Fenerbahçe Opet’in başarısı için ter dökecek."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Bulgar oyuncuyu kadrosuna kattı!
Habere Git

Eczacıbaşı'na 3-0 kaybetti

Saı lacivertliler, dün lig lideri Eczacıbaşı'nın karşısına çıktı. Ligin ilk yarısındaki gibi rakibine 3-0 yenilen Fenerbahçe Opet maçtan puansız ayrıldı.

Rakibini zorlayamadı

Fenerbahçe'de yenilginin yanı sıra oynanan kötü oyun da dikkat çekti. Sarı lacivertliler ilk seti 25-18,  ikinci seti 25-13  son setiyse 25-19 kaybetti ve maçın hiçbir bölümünde rakibini zorlayamadı.

Hristina Vuchkova ilk kez forma giydi

Kaptan Eda Dündar'ın hastalığı, Aslı Kalaç'ın sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta Bulgar orta oyuncu Hristina Vuchkova ilk kez Fenerbahçe forması giydi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe açıkladı: Sakatlandı, sezonu kapadı
Habere Git

14 haftada 4 yenilgi

Sarı lacivertliler, Eczacıbaşı'na yenilerek  14 hafta sonunda 4. yenilgisini aldı. Fenerbahçe maç fazlasıyla ligde 3. durumda bulunuyor. Avrupa'da 3 maçta 2 yenilgi alan Fenerbahçe Opet, 4 puanla 3. sırada.

Melissa Vargas etkisini gösterecek mi?

Pasör çaprazı Melissa Vargas'ın dönmesiyle sarı lacivertlilerin kötü gidişi tersine çevirip çevirmeyeceğini zaman gösterecek. Küba asıllı Melissa Vargas, Türk vatandaşlığı hakkını kazanmıştı. Oyuncu, Sultanlar Ligi'nde yabancı statüsünde sayılmıyor.

Senin için hazırladığımız haberler