Fenerbahçe'den transferde Kolarov kararı!

24.04.2020 - 08:46 | Son Güncellenme: 24.04.2020 - 08:53

Fenerbahçe yönetimi, sol bek transferi yapmak istiyor. Daha önce de gündeme gelen Kolarov konusunda flaş gelişmeler var. Tecrübeli sol bek, transfer edilecek mi? İşte verilen karar...

Fenerbahçe'den transferde Kolarov kararı!

Gelecek sezon kadrosuna bir sol bek oyuncusu katmak isteyen Fenerbahçe, transferle ilgili kararını verdi. Sarı-lacivertlilerin daha önce de transfer gündemine gelen Aleksandar Kolarov ile ilgili karar verildi. Kolarov ile görüşme yapıldı mı? Maliyeti yüksek mi? Yaşanan son gelişmeler ve ayrıntılar haberde... 

Fenerbahçe'nin hedefinde Kolarov vardı

Fenerbahçe sezon başı transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği ancak alamadığı Aleksandar Kolarov’u yeni sezon kadrosuna dahil etmek istiyordu. 

Bonservis bedeli yanıltıcı oldu

Yaz ayında İstanbul’a kadar gelen Sırp futbolcu sarı-lacivertlilerle her konuda anlaşmıştı. Kolarov’un bonservis bedeli olmadan ayrılması üzerine plan yapan yönetim burada yanıldı.

Roma ile yaşanan süreç...

Ardından Roma’yı ikna süreci başladı. Belli bir bonserviste anlaşılsa da bu sefer 34 yaşındaki oyuncudan indirim istenince transfer tıkandı.Bu transferin olmayışı belki de şampiyonluğa sebep oldu.

Yönetim, imkanları zorlama kararı almıştı

Hasan Ali Kaldırım da sakatlanınca maçların büyük bölümü gerçek bir sol bek olmadan tamamlandı. Bu nedenle sarı-lacivertliler yeni sezon için işi daha sıkı tutmaya karar verdi ve Kolarov harekatı tekrar başladı.Kesin olarak tüm limitler ve imkanlar yıldız futbolcu için zorlanacaktı.

Koronavirüs sebebiyle yaşanan sıkıntı Fenerbahçe'yi de etkiledi

Deneyimli savunmacının teknik özelliklerinin yanısıra taraftarın da bu transferi istemesi yönetim için önemliydi. Ancak koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan ekonomik sıkıntı doğal olarak Fenerbahçe’yi de etkiledi.

Bütçelerde kısıntıya gidildi

Skorer'deki habere göre; maaşlar ve bütçelerde kısıntıya gidilme planları yapıldı. Bu yüzden de Kolarov transferi ikinci kez sekteye uğradı.

Fenerbahçe alternatif isimlere yöneldi

Başarılı sol bek için ödenmesi gereken bonservisin haricinde Roma’dan aldığı yüksek ücreti sarı-lacivertli takımın karşılaması mümkün olmadığı için alternatif isimlere yönelik çalışma başladı.

Senin için hazırladığımız haberler