Fenerbahçe'den transferde sürpriz hamle! Sol kanat için bir numaralı alternatif...

19.01.2019 - 09:14 | Son Güncellenme: 19.01.2019 - 12:14

Fenerbahçe'den transferde sürpriz hamle! Sol kanat için bir numaralı alternatif...

Şu ana kadar sadece Sadık Çiftpınar transferini açıklayan Fenerbahçe, kanat forvet için Anderlecht'ten Zakaria Bakkali'yi gündemine aldı. 

 

Fenerbahçe'de kanat forvet transferi konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertliler, Victor Moses ile anlaşma sağlarken, Yanal'ın tavsiyesi ve Chelsea'nin tutumu nedeniyle bu bölgede rota değiştirdi.

Anderlecht'in sol kanat oyuncusu Zakaria Bakkali'yi gündemine aldı. Ersun Yanal'ın Nabil Dirar'ın performansından çok memnun olduğu ancak Ayew ile Valbuena'nın özellikle savunma performanslarının yetersiz kaldığı görüşünü yönetime ilettiği kaydedildi. 

Bunun üzerine sağ kanatta oynayan Moses yerine sol kanatta etkili olan Zakaria Bakkali'ye yönelen yönetim bu transfer için Anderlecht'in kapısını çaldı.

Zakaria Bakkali kimdir

Futbola RFC Liege altyapısında başlayıp daha sonra Standard Liege’in yolunu tutan Bakkali, ilk A takım macerasını ise PSV’de yaşadı. Sonrasında ise sırasıyla Valencia, Deportivo ve Anderlecht formalarını giyen Belçikalı, bu sezon forma giydiği 16 maçta 3 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.

Bakkali bu sezon Fenerbahçe’nin Anderlecht ile 2-2 berabere kaldığı maçta attığı 2 golle yıldızlaşmıştı.

Oyuncu, iki kanat ve forvette görev alabiliyor. 

Bakkali Transfermarkt değeri!

22 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt değeri 1.5 milyon euro olarak gözüküyor. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler