Fenerbahçe'den TRT Spor Yorumcusu Necati Ateş'e Sert Açıklama

Ali Bozkurt
17.01.2023 - 13:28 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 13:51

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında oynanan karşılaşma sonrası TRT Spor'da açıklama yapan Necati Ateş'i şikayet ettiklerini açıkladı.

Fenerbahçe'den TRT Spor Yorumcusu Necati Ateş'e Sert Açıklama

AJANSSPOR HABER

Gaziantep FK- Fenerbahçe maçından sonra TRT Spor'da karşılaşmayı değerlendiren Necati Ateş, Ertuğrul Ersoy'u Ersoy'u sert şekilde eleştirdi. Ateş'in bazı sözleri ise sosyal medyada gündeme düştü. Eski futbolcu ve yorumcunun açıklamalarına karşı Fenerbahçe'den duyuru geldi. Detaylar...

''Fenerbahçe kazansın diye çalıştı''

Necati Ateş'in, karşılaşmadan hemen sonra yaptığı "Gaziantep FK'da Ertuğrul, bugün Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı. Beğendiğim bir futbolcu ama maalesef her golde o var." açıklaması tepki çekti.

''Sorumluların dikkatine paylaşıldı''

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada Necati Ateş'in şikayet edildiği duyuruldu. Sarı-Lacivertliler, resmi siteden, ''Kulübümüz, Trt Spor Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş isimli şahsın haddini aşan açıklamalarına dair duyduğu rahatsızlığı kanal yönetimine gönderdiği resmi yazı ile sorumluların dikkatine paylaşmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.'' açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Alioski’nin yerini Serie A'dan dolduruyor
Habere Git

Fenerbahçe galip gelmişti

Gazianteo Kalyon Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'ı 2-1 mağlup ederek karşılaşmadan 3 puan almıştı. 

Fenerbahçe taraftarı sert tepki verdi

Necati Ateş'in açıklamalarından hemen sonra sosyal medyada gündem oldu. Ateş'in açıklamalarına Sarı-Lacivertli taraftarlar TRT'ye tepki vererek devlet kanalında 'şike' imasında bulunuldu dediler. Taraftarlar Ateş'in kanıt göstermesini istedileri.

Senin için hazırladığımız haberler