Fenerbahçe'den yayıncı kuruluşa yayında büyük tepki!

11.01.2021 - 15:22 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 15:29

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Erzurumspor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde yayıncı kuruluş beIN Sports'a tepki gösterdi. Erol Bulut, neden tepki gösterdi? İşte detaylar...

Fenerbahçe'den yayıncı kuruluşa yayında büyük tepki!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacakları maç öncesinde yayıncı kuruluşa röportaj verdi. Bulut, röportaj alanına zorunluluktan geldiğini ifade etti ve beIN Sports'un adil olmadığını dile getirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe sert mesaj yayınlamıştı

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması sonrası sarı-lacivertliler sert bir mesaj yayınlamıştı. 

Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini çeken saat...

"Mecburiyetten buradayım"

Erzurumspor maçı öncesi Erol Bulut da yayıncı kuruluşu eleştirdi. Bulut, "Son 2 günde Fenerbahçe ailesine adil olmayan bir durum gerçekleşti. Yayıncı kuruluşun tarafsız ve adil olması gerektirdiğini düşünüyoruz. Ama bunu hiçbir alanda göremiyoruz. Benim şu an burada olmam mecburiyetten dolayı" dedi. 

"Adil olunmasını istiyoruz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Bunun gelecekte değişmesini daha adil, tarafsız olmasını, ilerlemesi gerektiğini istiyoruz. Bunu biz maalesef hiçbir anlamda göremiyoruz ve bu bizi üzüyor" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler