Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı sonrası yeni paylaşım!

18.10.2021 - 17:21 | Son Güncellenme: 18.10.2021 - 17:37

Trabzonspor maçının ardından Ali Şansalan ve federasyona büyük tepki gösteren Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı sonrası yeni paylaşım!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor maçındaki hakem yönetimine büyük tepki gösteren Fenerbahçe'den yeni mesaj var. Süper Lig'de oynanan ve bordo-mavililerin 3-1 kazandığı mücadelenin ardından Ali Koç çok sert açıklamalarda bulunmuştu. 

Ali Koç: Bu düzeni yıkacağız

Fenerbahçe Başkanı, "Artık ayaklanma zamanı. Yürüyüşse yürüyüş, sosyal medyaysa sosyal medya. Bu düzeni yıkacağız" diyerek sarı-lacivertlş taraftarları Sabiha Gökçen Havalimanı'na çağırmıştı.  

İlgini Çekebilir
Ali Koç: "Sezon sonunda şampiyon olacağız"
Habere Git

Sabiha Gökçen'de toplandılar

Fenerbahçe kafilesinin Trabzon deplasnamından döndüğü gece 01.00 sularında tarihi görüntüler ortaya çıkmış. Başkan Koç, Vitor Pereira ve futbolcular kendilerini karşılaşmaya gelen binlerce taraftara megafonla konuşma yapmıştı.

'Sahipleneceğiz, kenetleneceğiz, mücadele edeceğiz!'

Fenerbahçe'den bugün dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan videoda havaalanındaki mitingi andıran görüntülere yer verilirken, "Sahipleneceğiz, kenetleneceğiz, mücadele edeceğiz!" denildi.

İlgini Çekebilir
Gustavo'dan Ali Şansalan için zehir zemberek sözler
Habere Git

Ali Koç'tan yeni protesto sinyali

Havalimanında yaptığı konuşmada TFF ve MHK gibi kurumlarla mücadeleye devam edeceklerinin sinyalini veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bıçak kemiğe dayandı. Bize yapılan haksızlıkları yapanın yanına bırakmayacağız. Bedeli olacak. Sizden ricam; bu hafta içinde bizden gelecek önerileri, haberleri bekleyin. Tekrar toplanmamız gerekecek açıklayacağız" sözleriyle eylemlerinin devam edeceğini duyurmuştu. 

Sarı-lacivertli kulübün bu konuda hafta içi ne gibi adımlar atacağı kamuoyunda da merakla beklenmeye başladı.  

Senin için hazırladığımız haberler