Fenerbahçe yeni sponsorunu açıkladı

05.09.2024 - 18:10 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 18:14

Fenerbahçe Spor Kulübü, yeni sponsorluk anlaşmasını resmen duyurdu. Sarı-Lacivertli kulüp, Papara'nın resmi sponsorlar arasında katılığı açıkladı.

Fenerbahçe yeni sponsorunu açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Papara'nın; Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın sponsoru olacağını açıkladı.

Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"20 milyonu aşkın kullanıcısıyla Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketi Papara, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol, Fenerbahçe Kadın Basketbol ve Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımlarımızın sponsoru oldu.

Futbol, basketbol ve e-spor gibi farklı spor branşlarına desteğini büyüterek devam eden Papara'nın logosu 2024-25 sezonunda;

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın forma kol alt yanında,

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Türkiye Ligi'nde giyeceği şortlarda sol arkada,

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın EuroLeague ve Türkiye Ligi'nde mücadele edeceği formalarda sırt numara altında yer alacak.

"Papara'dan Fenerbahçe taraftarlarına özel kart: FB Card"

Kapsamlı iş birliğimizin bir parçası olarak taraftarlarımıza özel ayrıcalıklar sunacak bir çalışmaya daha imza atıyoruz.

Fenerbahçe logosu ve renkleriyle özel olarak tasarlanan ön ödemeli kart ürünü FB Card ile ilgili duyurumuz önümüzdeki günlerde yapılacaktır

Yeni yol arkadaşımız Papara’ya ‘Büyük Fenerbahçe Ailemize hoş geldin’ diyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.

Sponsorluk ve iş birliği anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin UEFA'ya verdiği kadro belli oldu! Yeni transferler bildirilmedi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler