Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması!

10.09.2024 - 13:22 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 13:23

Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Sarı-Lacivertlilerin forma kol sponsoru belli oldu.

Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de yeni sponsorluk anlaşması duyuruldu. Sarı-Lacivertlilerin forma kol sponsoru "Alpet" oldu.

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu ve Zeren Group Holding CEO Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın katıldı.

Formanın sağ kolunda yer alacak

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, "Alpet" logosunun formanın sağ kolunda olacağını açıkladı. Kızılhan, imza töreninde şunları söyledi: "Futbol A takımımız ile Türkiye'nin en yüksek akaryakıt depolama sistemine sahip dağıtım şirketlerinden birisiyle beraberiz. Fenerbahçe'nin sahadaki zaferlerini yeni sezonda şampiyonlukla taçlandırmasını bekliyoruz. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz."

"Fenerbahçe'ye şans getirecektir"

Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu ise sponsorluk anlaşması için şu sözleri ifade etti: "Bu sezon umuyorum Fenerbahçe Alpet'e, Alpet de Fenerbahçe'ye şans getirecektir. Şampiyonlukla taçlanan bir sezon olmasını diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler