Fenerbahçe'den yeni yatırım! İsmail Yüksek sonrası...

13.05.2020 - 09:34 | Son Güncellenme: 13.05.2020 - 09:38

Fenerbahçe, geçmiş dönemde genç oyunculara yatırım yapmış ve başarılı bir sonuç almıştı. İsmail Yüksek'i transfer eden Fenerbahçe, genç oyuncuları transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'den yeni yatırım! İsmail Yüksek sonrası...

Geleceğin takımını oluşturmaya çalışan Fenerbahçe yönetimi, pek çok isim belirledi. Bu oyuncuların büyük bölümü Ümit Milli Takımı'nın da belkemiğini oluşturuyor. Sarı-lacivertliler hangi futbolculardan verim almak istiyor? Hangi jenerasyonun benzerinin ortaya çıkması bekleniyor? Detaylar haberde...

Fenerbahçe, gelecek adına yeni adımlar atacak

Kısa süre önce Gölcükspor'dan gelecek vaat eden 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek'i renklerine katan Fenerbahçe, bu isimle yetinmeyecek.

Fenerbahçe, yerli oyunculardan oluşan bir liste yaptı

Sarı-lacivertliler, geleceğin kadrosunu oluşturmak adına yerli futbolculardan oluşan bir transfer listesi belirledi.

Fenerbahçe'nin önceliği kimler?

Bu oyuncuların büyük bölümü Ümit Milli Takımı kadrosunda yer alıyor. Fenerbahçe'nin önceliği Ravil Tagir, Barış Sungur, Cenk Özkacar, Halil Dervişoğlu ve Muhammed Kiprit.

Daha önceki kadrodan verim alınmıştı

Fenerbahçe, 2000-2003 arasında yaptığı gençlere yatırım planının bir benzerini hedefliyor. Sarı-lacivertliler, Semih Şentürk, Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Servet Çetin, Kemal Aslan ve Serhat Akın gibi genç isimleri transfer etmiş, bu oyuncuların büyük bölümü ilerleyen yıllarda hem Fenerbahçe'de hem de milli takımda önemli başarılar yaşamıştı. Ali Koç yönetimi, benzer bir yapılanmayla al-sat modeli getirmenin peşinde.

Senin için hazırladığımız haberler