Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun Sözleşmesini Uzatmak İstiyor

10.04.2023 - 17:57 | Son Güncellenme: 10.04.2023 - 18:16

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de başarılı orta saha oyuncusu Miguel Crespo'ya yeni sözleşme teklif edileceği iddia edildi. İşte sözleşme detayları...

Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun Sözleşmesini Uzatmak İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de gösterdiği performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Portekizli  orta saha oyuncusu Miguel Crespo'ya yeni sözleşme teklif edilecek. Sarı-Lacivertliler yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmak istiyor. Detaylar...

Fenerbahçe'den yeni sözleşme

Akşam'ın haberine göre Fenerbahçe, Miguel Crespo ile 2027'ye kadar geçerli sözleşme imzalayacak. Yıldız oyuncuyla uzun süre devam edilmesi isteniliyor. 

Maaşı yükselecek

Yıllık 500 bin Euro kazanan Miguel Crespo'nun yeni sözleşmesinde maaşı yükseleceği iddia edildi. Sarı-Lacivertliler yıldız oyuncunun maaşı 1.5 milyon Euro'ya yükseltilecek.

Devler peşinde

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Crespo'yu İspanyol devi Atletico Madrid kadrosuna katmak isterken Sevilla'nın da kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor. Ayrıca Serie A ekipleri Milan ve Inter'in de devrede olduğu ifade edildi.

Beşiktaş ve Serie A kulüplerinin radarında olan Miha Zajc ile de anlaşmaya veren Fenerbahçe, Slovenyalı yıldızla üç yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Kanarya, 600 bin Euro kazanan 28 yaşındaki futbolcunun maaşını 1 milyon Euro'ya çıkaracak.

Senin için hazırladığımız haberler