Fenerbahçe'de 10 Numaralı Formayı Kim Giymeli? Arda Güler...

13.07.2022 - 20:49 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 21:04

Fenerbahçe Mesut Özil ile yollarını ayırdı. Böylece 10 numaralı forma boşa çıktı. Fenerbahçe'de 10 numarayı kim giyecek? Taraftar cevabı verdi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de 10 Numaralı Formayı Kim Giymeli? Arda Güler...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de kadro dışı kaldıktan sonra sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Mesut Özil'in takımdan ayrılması ile 10 numaralı forma boşa çıktı. Mesut'un ardından yönetimin 10 numarayı hangi oyuncuya vereceği ise merak konusu oldu.

Taraftar "Arda" dedi

Ajansspor olarak merak edilen bu soruyu Twitter'dan Fenerbahçe taraftarına sorduk. Sarı-Lacivertli taraftarlardan gelen yanıtlarda açık ara Arda Güler isminin ön plana çıktığı görüldü. Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yeteneği, taraftarın tam desteğini alarak, 10 numaralı formaya yakıştırıldı.

Geçtiğimiz sezon yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, sergilediği performansla tüm takım taraftarının desteğini kazandı. Türk futbolunun gelecek açısından en büyük değerleri arasında gösterilen 17 yaşındaki orta saha, geçen sezon 16 karşılaşmada görev aldı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Arda, 5 defa da asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Kimse 'Mesut' olamadı!
Habere Git

Alex'in formasına çok yakın

Şu anda 25 numaralı formayı giyen Arda Güler, idolü olarak gördüğü Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın 10 numarasını sırtına geçirmeye çok yakın.

Senin için hazırladığımız haberler