Torino, Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş'ı Transfer Etmek istiyor!

İsa Kethüda
28.05.2022 - 10:06 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 10:12

Fenerbahçe transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Torino, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş'ı transfer etmek istiyor.

Torino, Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş'ı Transfer Etmek istiyor!

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Torino, Fenerbahçe'de forma giyen Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş ile ilgileniyor. 

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Lacivertliler’in birçok oyuncusunun adı transfer piyasasında sıklıkla geçiyor. Son olarak Mert Hakan Yandaş’a CSKA Moskova’dan 5 milyon Euro’luk teklif gelmiş ancak yönetim bunu geri çevirmişti.

Torino, Mert Hakan'ın peşinde

26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Torino da devreye girdi. Bordo-Beyazlılar, bir süredir yakından takip ettiği Mert Hakan için teklif yapmaya hazırlanıyor. Torino’nun CSKA’dan daha iyi bir rakamla masaya oturacağı öğrenildi. 

Zajc da Torino’nun listesinde

Ancak İtalyan ekibinin Fenerbahçe ’den isteyeceği tek isim Mert olmayabilir. Miha Zajc da Torino’nun listesinde. Başarılı futbolcu daha önce İtalya’da Empoli ve Genoa formaları giymişti.

Zajc hem bu ülkeyi yakından tanıması hem de 9 gol, 2 asistlik performansıyla Torino’nun radarına girdi. Mert Hakan için yapılan pazarlıklarda Sloven orta saha oyuncusunun da sorulması muhtemel. 

Fenerbahçe sıcak bakmıyor

Fenerbahçe Yönetimi’nin ise çok iyi bir teklif gelmediği sürece bu ikiliyi aynı anda satmaya sıcak bakmadığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'ye sürpriz isim! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Kanarya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Mert Hakan Yandaş, bu sezon forma giydiği 33 maçta 2 gol ve 11 asist kaydetti. Sloven orta saha Miha Zajc ise bu sezon çıktığı 41 maçta 9 gol ve 2 asist ile oynadı. 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler