Konyaspor Fenerbahçe'den Burak Kapacak'ı Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
01.02.2022 - 14:40 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 15:18

Süper Lig'de son dakika transfer haberi: İttifak Holding Konyaspor sol kanada takviye yapmak için listesine Fenerbahçe'den sürpriz bir ismi ekledi. Detaylar haberimizde...

Konyaspor Fenerbahçe'den Burak Kapacak'ı Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımı İttifak Holding Konyaspor transferde atağa geçti. 

Serdar Gürler'in ayrılığının ardından sol kanat takviyesi için kollarını sıvayan yeşil-beyazlılar listesine Fenerbahçe'den Burak Kapacak'ı ekledi. 

Burak ile ciddi şekilde ilgilenen Konya temsilcisi talebini Fenerbahçe'ye iletti. 

Çaykur Rizespor'a transferi olmadı

Fenerbahçe'de çok fazla forma şansı bulamayan Burak Kapacak için Çaykur Rizespor, sarı lacivertli kulübün kapısını çalsa da 22 yaşındaki futbolcunun Rize'ye transferi olmadı.  

Sadece 1 maçta oynadı

Sezon öncesinde 1 milyon 350 bin Euro karşılığında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Burak Kapacak sarı-lacivertlilerde sadece 1 maçta görev aldı. Burak, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Afjet Afyon karşılaşmasında 45 dakika süre aldı.

İlgini Çekebilir
2021-22 sezonunda Süper Lig'de gerçekleşen devre arası transferler
Habere Git

Kartal transfer gelmeden göndermek istemiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Burak Kapacak ve Muhammed Gümüşkaya için transfer aldıklarını söyledi. 

Kartal, "Muhammed Gümüşkaya ve Burak Kapacak'a teklifler var. Çok yoğun maç trafiğine gireceğiz. Bu oyuncuları verirsek yarın sakatlığı, hastalığı var. Bugün bir plan yapıyorsunuz, yarın 2 kişi olmuyor. Başkanımızla birlikte görüşüp karar vereceğiz. Yerlerine adam almadan bu oyuncuları hiçbir yere veremeyiz. Oynama şartı getirir, oynama maddesi koyarsınız" dedi. 

Metehan Mimaroğlu da listedeydi

Öte yandan; Konyaspor sol kanat transferi için listesine Burak Kapacak dışında Adana Demirspor'dan Metehan Mimaroğlu'nu da eklemişti. Mavi Şimşekler'de başkan Murat Sancak, Metehan için 500 bin Euro bonservis ücreti istediklerini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler