Fenerbahçeli eski yıldız Türkiye'ye dönüyor

14.01.2021 - 17:53 | Son Güncellenme: 14.01.2021 - 17:56

Fenerbahçe ile yolları ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Mehmet Ekici, Almanya 2.Bundesliga ekiplerinden Hannover 96’nın idmanlarına çıkıyordu. İddialara göre gurbetçi oyuncu Malatya yolcusu.

Fenerbahçeli eski yıldız Türkiye'ye dönüyor

Türkiye Kupası'nda Galatasaray karşısında önemli bir fırsatı değerlendiremeyen Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, önemli bir transfer hamlesine imza atmak istiyor. 

Milliyet’te yer alan habere göre geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den ayrılan Ekici, Kaplanlar ile anlaşmak üzere.

Fenerbahçe’den ayrıldığı günden beri Almanya'da Hannover 96 takımı ile antrenmanlara çıkmış, futbolcunun kariyerine Almanya'da devam edeceği iddia edilmişti. İsmi bir dönem B.B. Erzurumspor ile de anılan yıldız oyuncunun, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile görüşmelere devam ettiği ve anlaşmanın her an duyurulabileceği belirtildi.

Alman ekibi, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada “Antreman konuğumuz Mehmet Ekici bugün kendi isteği üzerine ekibimize veda etti. Kendine iyi bak, Memo!” sözleri ile 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuya veda etti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Hannover 96 teknik direktörü Kenan Koçak, “Bu bir kazan-kazan durumu. Mehmet bizim idman seviyemizi yükseltirken, kendi ritmini de yakalayabilir. Kendisi sadece idmanlarda bizimle beraber. Konuyu tartıştık ancak şu an bir şey açıklamayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler