Fenerbahçeli futbolcudan itiraf: "Beni Manchester United'da istiyordu"

24.10.2024 - 17:42 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 17:47

Fenerbahçe'nin yıldızı Sofyan Amrabat, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçeli futbolcudan itiraf: "Beni Manchester United'da istiyordu"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. hafta maçında sahasında İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek. Sarı-Lacivertli takımın Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat, müsabaka öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sözleşmesi sona erdi, geri döndü

Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak Manchester United'ın formasını terleten Sofyan Amrabat, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübü Fiorentina'ya geri döndü.

F.Bahçe'nin yolunu tuttu

Kariyerini bir başka kulüpte sürdürmek istediğini kaydeden Amrabat için Fenerbahçe devreye girdi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu zorunlu satın alma opsionuyla birlikte Sarı-Lacivertlilerin yolunu tuttu.

"Bu yaz beni Manchester United'da tutmak istiyordu"

İngiliz basınından Daily Maile'e konuşan Sofyan Amrabat, Erik ten Hag'ın bu yaz kendisini takımda tutmak istediğini kaydetti. Amrabat, "Erik ten Hag'la özel bir ilişkim var. Bu yaz beni Manchester United'da tutmak istiyordu. Ona en iyisini diliyorum ama bugünkü maç için değil, umarım kaybederler. Ayrılığımla ilgili şeyi Jason Wilcox'a (Manchester United Futbol Direktörü) sormalısınız" dedi.

"Mourinho sizi aradığında..."

Fenerbahçe tercihi hakkında da konuşan Amrabat, "Mourinho sizi aradığında ve siz onun 1 numaralı hedefi olduğunuzda durum farklı oluyor. Fenerbahçe bana gerçekten gerçekten beni istediğini hissettirdi. Sevgiyi hissettim ve hayır demek zordu. Kalbimle seçtim" şeklinde konuştu.



Faslı yıldız, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Jose Mourinho, başarı ve kupalar kazanmak demektir. Buna ikna oldum ve bu sihir değil. Gelişmemiz gerekiyor. Çok sayıda kaliteli ve yeni isim var. Bu yüzden biraz zamana ihtiyacımız var. 6 ayda bile mükemmel olmayabilir ama futbolda özel bir şeyler yaratmak için zaman ihtiyacımız var."

Senin için hazırladığımız haberler