Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi'ye flaş tepki!

Akın Ungan
20.06.2024 - 19:47 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 19:59

Fenerbahçeli Cengiz Ünder, Fred ve Rodrigo Becao, Galatasaray’a transfer olması beklenen Michy Batshuayi'ye flaş bir tepki gösterdi. İşte detaylar...

Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi'ye flaş tepki!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe'nin Belçikalı santrforu Michy Batshuayi'yi transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertli takım ile sözleşmesinin sonuna gelen ve ezeli rakip Galatasaray'dan gelen teklife sıcak bakan Batshuayi, takım arkadaşlarının tepkisiyle karşılaştı.

Fenerbahçeli futbolculardan tepki

Fenerbahçe'de forma giyen Cengiz Ünder, Fred ve Rodrigo Becao, Michy Batshuayi'ye olan tepkilerini sosyal medya aracılığıyla gösterdi.

Takipten çıktılar

Fenerbahçeli üç futbolcu, sosyal medya platformlarından Instagram'da, Michy Batshuayi'yi takip ettiği hesaplar arasından çıkardı.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Michy Batshuayi kararını resmen açıkladı!
Habere Git

Batshuayi adım adım Galatasaray'a...

Fenerbahçe ile olan kontratı biten Michy Batshuayi, Sarı-Lacivertliler'in gelecek planları arasında yer almadı. Galatasaray'dan transfer teklifi alan Belçikalı'nın transfer olması bekleniyor.

Galatasaray'dan Batshuayi açıklaması

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, "Batshuayi ilgilendiğimiz bir oyuncu, beğendiğimiz, takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu" diyerek, tecrübeli futbolcu ile temasların olduğunu doğruladı.

Acun Ilıcalı ayrılığı duyurdu

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı ise Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin ayrılığını şu sözlerle resmen duyurdu: "Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin"

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Batshuayi açıklaması!
Habere Git

Batshuayi'nin performansı

Fenerbahçe'nin Eulül 2022'de Chelsea'den 3.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, 2023/24 sezonunda 43 maça çıktı. 1886 dakika sahada kalan Batshuayi, 24 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler