İrfan Can Kahveci ve Alexander Djiku'dan açıklama: "Hayal kırıklığı yaşıyoruz"

İsa Kethüda
11.02.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 21:41

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası İrfan Can Kahveci ve Alexander Djiku açıklama yaptı.

İrfan Can Kahveci ve Alexander Djiku'dan açıklama: "Hayal kırıklığı yaşıyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Sarı-Lacivertli takımda İrfan Can Kahveci ve Alexander Djiku açıklamalarda bulundu.

"Taraftarımızdan çok özür diliyoruz"

Üzgün olduklarını belirten Kahveci, "Üzgünüz... Taraftarımızdan çok özür diliyoruz. Daha uzun bir yol var önümüzde. Gönül isterdi ki kafa vuruşum gol olsun. Daha çok maç var. Skoru alsak da bugün elimizde tutamadık. 2-2 bitti. Şampiyon olmak için her şeyimizi vereceğiz" dedi. 

"Hayal kırıklığı yaşıyoruz"

Djiku ise, "Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Yemememiz gereken bir gol yedik ve 1-0 geriye düştük. 2-1 öne geçmek için çok mücadele ettik. Konsantrasyon eksikliğinden bir gol daha yedik ve 2-2 oldu. 3. gol için çok mücadele ettik ama olmadı. Üzücü bir son oldu. Kafaları kaldırmalıyız. Oynanacak çok maç var ve biz o maçlara da en iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler