Fenerbahçeli golcünün son talibi Lucescu

30.04.2021 - 23:25 | Son Güncellenme: 30.04.2021 - 23:34

Fenerbahçe’den kiralık gittiği Zorya Luhansk’ta futboluyla adından söz ettiren Allahyar Sayyadmanesh için Ukrayna’da şampiyon olan Lucescu’nun takımı Dinamo Kiev de devreye girdi.

Fenerbahçeli golcünün son talibi Lucescu

AJANSSPOR-HABER

 

Fenerbahçe’nin sezon başında Zorya Luhansk takımına kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh’in talipleri her geçen gün artıyor. Ukrayna Ligi’nde sergilediği başarılı performansla dikkat çeken İranlı golcüye Dinamo Kiev de kanca attı.

Fiorentina da Allahyar'ın peşinde

Ukrayna basınında Alexander Denisov'un haberine göre, teknik direktörülüğünü Mircea Lucescu’nun yaptığı lig şampiyonu, bonservisi sarı lacivertlilerde bulunan futbolcu için 8 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Haberde İtalya’nın ünlü kulüplerinden Fiorentina’nın da Allahyar için transfer yarışına girdiği bildirildi.

Zorya'nın 2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu var

Bununla birlikte 19 yaşındaki futbolcunun şu an formasını giydiği Zorya kulübünün kendisini Fenerbahçe’den satın alma opsiyonu bulunuyor. Yani Ukrayna ekibi 2 milyon Euro’luk bonservis bedelini öderse Allahyar’ı renklerine bağlayacak ve daha sonra diğer taliplerine çok daha yüksek bir bedelle satabilecek.  

6 gol attı, en iyi oyuncu seçildi

Ukrayna’nın diğer büyük kulübü Shakhtar Donetsk'in de istediği Allahyar Sayyadmanesh bu sezon Zorya Luhansk formasıyla 22 maçta 6 gol attı ve 2 asist yaptı. Genç golcü ayrıca, kulübünün resmi internet sitesinde üst üste 3 ay “en iyi oyuncu” seçildi.

Fenerbahçe 750 bin Euro'ya aldı 

Fenerbahçe 2 sezon önce İran ekibi İstiklal'den 750 bin Euro’ya transfer ettiği forvet oyuncusunu önceki sezon da İstanbulspor'a kiralamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler