Fenerbahçeli Mame Thiam'dan Kızılay’a ziyaret

12.03.2021 - 14:22 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 14:25

Fenerbahçe haberleri… Sarı lacivertli takımın Senegalli futbolcusu Mame Thiam, Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ı ziyaret etti. İşte görüşmenin detayları…

Fenerbahçeli Mame Thiam'dan Kızılay’a ziyaret

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin yardım severliği ile tanınan oyuncusu Mame Thiam, Kızılay’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Senegal Delegasyonu aracılığıyla bu ülkede ihtiyaç sahipleri ve yetimler için yürüttüğü yardımlar ile açılan su kuyuları hakkında ünlü futbolcuya bilgi verdi

Thiam Vakfı hakkında bilgi verdi

Fenerbahçeli Mame Thiam da kendi adına kurduğu vakıfta özellikle yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için yaptığı insani yardım faaliyetlerine ilişkin bilgiler sundu. 

Görüşmede, Kızılay ve Mame Thiam Vakfı’nın sosyal yardım konusunda iş birliği yapmaları ve irtibat halinde kalmaları temennisinde bulunuldu.

Kızılay Başkanı Kınık'a forma hediye etti

Thiam ziyaret sırasında Kızılay Başkanı Kınık'a imzaladığı formasını hediye ederken, Kınık da kendisine Kurtuluş Gemisi'nin resmedildiği tabağı takdim etti. 

Sosyal konulara duyarlı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Fenerbahçeli futbolcu Thiam, duyarlı bir vatandaşın sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı sonrası Mame Thiam Vakfı aracılığıyla Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki Baltacı köyünde bulunan okulu restore ederek yüz yüze eğitim dönemine hazırlamış ve öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almalarına destek olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler