Fenerbahçeli Meliha Diken'den Eczacıbaşı ve VakıfBank açıklaması geldi

03.10.2024 - 20:17 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 20:34

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın milli voleybolcusu Meliha İsmailoğlu Diken ve Bulgar voleybolcu Hristina Vuchkova yeni açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli Meliha Diken'den Eczacıbaşı ve VakıfBank açıklaması geldi

AJANSSPOR - HABER

Meliha İsmailoğlu Diken ve Fenerbahçe'ye dönen Bulgar voleybolcu Hristina Vuchkova açıklamaları ile dikkat çekti. İşte detaylar...

Meliha Diken'i Fenerbahçe'ye geri getiren şey ne oldu?

Meliha Diken, 2014-15 / 2016-17 döneminde Fenerbahçe'de forma giydi. Daha sonrasında Eczacıbaşı'na transfer olan ve VakıfBank'ta da forma giyen Diken, 2021'de Sarı Melekler'e döndü. Milli smaçör açıklamalarında ise Sultanlar Ligi ekipleri ve Fenerbahçe'ye dönüşü hakkında Hürriyet, Spor Arena'ya şunları söyledi: "Kariyerimi güzel yönettiğimi düşünüyorum. Tam zamanında olmam gereken yerde olduğumu düşünüyorum. Eczacıbaşı’na gittiğimde de bu böyleydi. Vakıfbank’a gittiğimde de bu böyleydi. Buraya geldiğimde bana Arina ile benim olacağım bir sistem sundular. Benim için de yeni bir tecrübeydi. Çünkü farklı sorumluluklar aldım. Bu sorumlulukları da kesinlikle denemek istedim. Kendimi yeni hedeflerle sınamayı seviyorum. Farklı durumlarda ne gösterebilirim, nasıl mücadele edebilirim, bunu görmeyi seviyorum."

"Fenerbahçe'ye geri döndüğüm için çok mutluyum"

Bulgaristanlı voleybolcu Hristina Vuchkova, 2022-23 sezonunda Fenerbahçe'de forma giydi. Çin ve ABD'de forma giydikten sonra Sarı Melekler'e dönen Vuchkova, FB TV için yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe'ye geri döndüğüm için çok mutluyum. Beni herkes çok güzel karşıladı. Başlamak için sabırsızlanıyorum diyebilirim. Biliyorum ki bu sene takımımız geçen seneye göre daha güçlü. Bu sene başaracağız, hedeflerimize ulaşacağız. Hem Şampiyonlar Ligi hem de diğer turnuvalar ne varsa hepsini kazanmak istiyoruz. Bugüne kadar üzerimize düşeni çok yaptık. Tabii taraflarımızın desteği de bizim için çok önemli, taraftarlarımızın desteğiyle de birlikte sonu mutluluk olacak diye düşünüyorum."

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'tan Türkiye sözleri: Benim için kolay oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler