Fenerbahçeli Nejat İşler'den Galatasaray'a eleştiri!

Feride Kara
27.03.2022 - 16:46 | Son Güncellenme: 27.03.2022 - 18:37

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin ibra olmaması ile ilgili bir tweet atan Fenerbahçe taraftarı olan Nejat İşler "Sapla samanı karıştırmayın" dedi.

Fenerbahçeli Nejat İşler'den Galatasaray'a eleştiri!

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı olağan genel kurulunda 6 aylık Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ibra edildi. Galatasaray 30 günlük bir süreç sonucunda seçime gidecek.

Sapla samanı karıştırmayın

Fenerbahçeliliği ile bilinen oyuncu Nejat İşler Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin ibra olmaması hakkında bir tweet attı. İşler "6 ay önce birini başkan yapıp, 6 ay sonra göndermeye demokrasi değil, kaos denir. Fenerbahçeliler görev almayı da görev bırakmayı da bilirler ve Fenerbahçe başkanları kravatlı değil atkılıdır. Sapla samanı karıştırmayın." dedi.

Metin Öztürk aday olacak

Öte yandan Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesinin ardından en geç 30 gün içinde seçime gidecek olan Sarı kırmızılı takımda Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Metin Öztürk, seçimde aday olacağını açıkladı. Bilindiği üzere, Metin Öztürk genel kurul öncesi yaptığı açıklama ile başkan Burak Elmas ve yönetimini ibra etmeyeceğini söylemişti.  Öztürk, "Galatasaray tarihinin en kötü yönetimi mali ve idari olarak ibra etmeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.


 

Senin için hazırladığımız haberler