Fenerbahçeli oyuncu Barcelona ile anlaştı!

21.12.2020 - 14:21 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 14:22

Fenerbahçe Beko son dakika transfer haberleri... Bu sezon Euroleague'de istediği performansı ortaya koyamayan Fenerbahçe Beko, İspanya Liga Endesa takımlarından Barcelona takımında forma giyen eski Anadolu Efes oyuncusu Thomas Heurtel'i Leo Westermann'ı takas kullanarak kadrosuna katacağı ve İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu sezon Euroleague'de istediği performansı ortaya koyamayan Fenerbahçe Beko, İspanya Liga Endesa takımlarından Barcelona takımında forma giyen eski Anadolu Efes oyuncusu Thomas Heurtel'i kadrosuna katmak üzere.

Westermann gidiyor Heurtel geliyor

Encestando sitesinde yer alan habere göre; Sarı-lacivertli takımın, Barcelona'da forma giyen ve sözleşmesi sonlandırılması beklenen Fransız oyuncu Thomas Heurtel ile anlaşmaya vadığı, Fransız guard Leo Westermann'ın da Katalan ekibine takas olarak transfer olacağı belirtildi. 

Anlaşma tamam

Haberde her iki tarafın da anlaşmaya vardığı ve resmi sözleşmeyi imzalayacakları ifade edildi.

Leo gitti

Fenerbahçe Beko, Leo Westermann ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Formamızı 2019-20 sezonundan bu yana giyen Fransız oyun kurucumuz Leo Westermann ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Leo Westermann’a teşekkür eder, sporcumuza kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

Son transfer Guduric

Bilindiği üzere Fenerbahçe Beko, son olarak eski oyuncusu Marko Guduric'i kadrosuna katmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler