Fenerbahçeli Pelkas’a milli takım morali

06.06.2021 - 22:06 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 22:18

Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, Norveç’i 2-1 yendikleri hazırlık karşılaşmasında bir asiste imza attı. Maçla ilgili detaylar haberimizde…

 Fenerbahçeli Pelkas’a milli takım morali

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçeli Dimitris Pelkas, Yunan Milli Takımı’ndaki performansıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Sarı-lacivertli futbolcu, Yunanistan’ın Norveç’i 2-1 yendiği hazırlık maçına ilk 11’de başladı. 

İlk golün pasını Pelkas verdi

Malaga’da oynanan karşılaşmada Pelkas, Georgios Masouras’ın takımını 1-0 öne geçiren golünde asisti yaptı. Yunanistan Athanasios Andrautsos ile bir gol daha bulurken, Norveç’in tek sayısı Stefan Strandberg’den geldi. 

Bakasetas 57. dakikada oyuna girdi

Dimitris Pelkas’ın 75 dakika forma giydiği maçta Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas 57’de oyuna dahil oldu. Yunan takımında Aytemiz Alanyasporlu Georgios Tzavellas ise 90 dakika sahada kaldı. 

 

Rubin Kazan'dan Fenerbahçe'ye teklif

Öte yandan Fenerbahçe’deki ilk sezonunda futboluyla büyük beğeni toplayan Pelkas için Rus ekibi Rubin Kazan’ın 6 milyon Euro’luk transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Ancak Fanatik’in haberine göre, Yunan yıldızın eski kulübü PAOK’a satıştan yüzde 20 pay vermek zorunda olan sarı-lacivertliler bu teklifi çok düşük bularak kabul etmedi. 

Pelkas Arapların da takibinde

Üç gün önce Belçika'ya karşı oyndıkları hazırlık maçında da forma şansı bulan ve değerine değer katan Dimitris Pelkas ile son günlerde Suudi Arabistan’ın Al Shabab kulübünün de ilgilendiği ifade ediliyor.  

Senin için hazırladığımız haberler