Fenerbahçeli ünlüler, Vitor Pereira hamlesine ne dedi? "Haber doğru mu..."

02.07.2021 - 21:40 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 22:37

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe yönetimi, teknik direktörlük koltuğu için tekrar Vitor Pereira ile anlaştı. Peki, Fenerbahçeli ünlüler; Pereira hamlesine ne dedi? İşte ünlülerin paylaşımları....

Fenerbahçeli ünlüler, Vitor Pereira hamlesine ne dedi? "Haber doğru mu..."

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de önceki sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, 1 aydır teknik direktörlük görevi için aday listesindeki isimlerle görüşüyordu. Yaklaşık 24 ismin geçtiği teknik direktörlük koltuğuna, listede olmayan Vitor Pereira getirildi. 2015-16 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran antrenör, 5 yıllık aradan sonra  tekrar İstanbul'a döndü.

 

Kamuoyunda Fenerbahçeliliğiyle tanınan ünlüler, Vitor Pereira hamlesinde ikiye bölündü. Kimileri, Pereira hamlesini yerinde bulurken; kimileri "resmi hesabın çalınmış olduğunu" iddia etti. İşte, ünlülerin paylaşımları...

 

 

1-Ümit Özat

2001 yılından 2007 yılına kadar 6 yıl boyunca Fenerbahçe forması giyen emekli futbolcu Ümit Özat, Pereira hamlesine sert tepki gösterdi. Özat, Pereira hamlesi için: "Haber doğru mu? yoksa Fenerbahçe’nin resmi sitesi mi hacklenmiş?!" yorumunu yaptı.

2-Abdülkerim Durmaz

Tıpkı Ümit Özat gibi Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Abdülkerim Durmaz da Pereira'ya dair bir paylaşım yaptı. Durmaz'ın paylaşımı şu şekilde:

 

3-Murat Aşık 

1989-93 yılları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapan Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık, Pereira'ya dair şu paylaşımı yaptı:

 

4-Murat Şeker

Deliormanlı, Çakallarla Dans, İzmir Çetesi ve Plajda gibi filmlerin yönetmenliği üstlenen Murat Şeker, takımı Fenerbahçe'nin Pereira hamlesine ilginç bir yorum yaptı. İşte o paylaşım:

 

Senin için hazırladığımız haberler