Fenerbahçeli yıldız ayrılığı duyurdu! Oreo...

12.06.2024 - 23:33 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 23:47

Basketbol Süper Ligi final serisinde Anadolu Efes'i mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko'da yıldız isim önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli yıldız ayrılığı duyurdu! Oreo...

AJANASSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi 4. maçında Fenerbahçe Beko evinde konuk ettiği Anadolu Efes'i 80-72 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Fenerbahçeli yıldızdan ayrılık açıklaması

Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki Yunan oyun kurucusu Nick Calathes maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda takımdan ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçeli yıldız Fransız devine transfer oluyor

Nick Calathes önümüzdeki iki sezon için EuroLeague ekibi AS Monaco ile yıllığı 1.4 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı.

Nigel Hayes Davis'ten dokunaklı açıklama

Fenerbahçe'de maçın kahramanlarından olan Nigel Hayes Davis maç sonunda yayıncı kuruluşa Nick Calathes ile ilgili verdiği demeçte "Nick Calathes'le İlk yılımız felaketti. Kariyerimin en kötü yılıydı. Bir arada atlattık, bu adam bana yardımcı oldu. Nick’i çok seviyorum. Onun sayesinde en iyi beşe seçildim. Benim ağabeyim. Ayrıldığı için çok üzgünüm. Beni çok daha iyi yapıyor. En azından şampiyonlukla gidiyor. Barcelona’dan kaybederek ayrılmıştık. Biz Oreo gibiyiz. Siyah çikolatalı ve beyaz çikolatalı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin dörtlüsü daha önce Barca'da bir aradaydı

Fenerbahçeli yıldızlar Nick Calathes ve Nigel Hayes Davis 2021-2022 sezonunda Barcelona'da birlikte forma giymişti. Aynı dönem o takımı Sarı Lacivertlilerin mevcut koçu Sarunas Jasikevicius çalıştırırken, milli yıldız Sertaç Şanlı da Katalan devi için ter döküyordu.

Senin için hazırladığımız haberler