Fenerbahçeli yıldız ayrılığını açıkladı, yeni ekibini duyurdu

Aleyna Gürgen
08.07.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 10:49

Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Beko'da Georgios Papagiannis takımdan ayrıldığını duyurdu. Papagiannis transfer olduğu ekibi de açıkladı.

Fenerbahçeli yıldız ayrılığını açıkladı, yeni ekibini duyurdu

Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes, Nate Sestina, Johnathan Motley, Yam Madar, Tyler Dorsey ve Şehmus Hazer'in ardından bir ayrılık yaşandı. Georgios Papagiannis gelecek sezon Monaco'da forma giyeceğini açıkladı.

Fenerbahçeli oyuncu ayrılığı duyurdu

Fenerbahçe Beko'da bir ayrılık daha yaşandı. Eurohoops'ta yer alan habere göre Yunanistan, Olimpiyat Elemeleri'nde Hırvatistan’ı mağlup ederek Olimpiyatlar’a adını yazdırdı. Fenerbahçe Beko'nun Yunan oyuncuau Georgios Papagiannis maçın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe Beko ile yollarını ayırdığını açıkladı. 

Fenerbahçe yıldızı gelecek sezon Monaco'da olacak

Georgios Papagiannis, Yunanistan - Hırvatistan maçının ardından yaptığı açıklamada yeni ekibini ise şu sözlerle duyurdu: "Nick (Calathes) saha içi ve saha dışında inanılmaz biri. Kariyerimi Monaco’da sürdürmeye karar vermemin en önemli sebeplerinden biri Nick."

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman’lı Panathinaikos, NBA yıldızına talip!
Habere Git

Georgios Papagiannis'in geçen sezonki performansı

Georgios Papagiannis geçen sezon Fenerbahçe Beko için 38 maçta forma giydi. Yunan basketbolcu bu maçlarda 15,58 dakika süre ortalaması yakalarken 5.7 sayı, 8.8 asist, 0.3 top çalma ortalamaları tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler