Leonardo Bonucci futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı!

İsa Kethüda
25.05.2024 - 20:36 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 20:48

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen Leonardo Bonucci futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı... İşte detaylar...

Leonardo Bonucci futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Leonardo Bonucci, İstanbulspor maçıyla birlikte aktif futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı.

"Bonucci, aktif futbolculuk kariyerini yarın noktalıyor"

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Devre arası transfer döneminde Futbol Takımımıza katılan İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci, aktif futbolculuk kariyerini yarın noktalıyor.

Bonucciye forma hediye edildi

İstanbulspor ile oynayacağımız maç için Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde yapılan son antrenman öncesi Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve oyuncularımızla bir araya gelen Bonucci’ye, tüm takımın imzaladığı Fenerbahçe forması hediye edildi" ifadelerine yer verildi. 

Mert Hakan Yandaş: "Her şey için teşekkürler"

Takım adına teşekkür konuşması yapan kaptanlardan Mert Hakan Yandaş, “Lider bir adamın nasıl olması gerektiğini ben şahsım adına onda çok kez gördüm. Saha içi ve saha dışında her zaman takımın yanında olduğu için ona çok teşekkür ediyorum. Bizler ve Fenerbahçe taraftarları; o burada bizimle olduğu için çok şanslı, tekrar her şey için teşekkürler” dedi.

Bonucci: "Kariyerimi bir kupayla bitirmek istiyorum"

37 yaşında futbolculuk kariyerini noktalama kararı alan Leonardo Bonucci de, “Bu harika ailenin bir parçası olmak benim için bir zevkti. Saha içinde ve saha dışında en iyimi göstermeye çalıştım ama en önemlisi yarın son savaşımızı vereceğiz. Kariyerimi bir kupayla bitirmek istiyorum ve yarın şampiyon olmak için bir şansımız var. Herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Fenerbahçe kariyeri

11 Ocak 2024 ara transfer döneminde Union Berlin'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu, çıktığı 12 maçta 1 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

37 yaşındaki Bonucci kariyerinde Viterbese, Inter, Treviso, AC Pisa, Genoa, Bari, Juventus, Milan, Union Berlin ve Fenerbahçe formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

İtalya Milli Takımı'nın da formasını uzun süre giyen Bonucci, görev aldığı 121 karşılaşmada 8 gol ve 7 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler