Inter ve Milan'dan Sonra Fiorentina da İsmail Yüksek'i Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
01.12.2022 - 08:17 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 08:26

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Inter ve AC Milan'dan sonra Fiorentina kulübü de Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'i kadrosuna katmak istiyor.

Inter ve Milan'dan Sonra Fiorentina da İsmail Yüksek'i Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde başarılı bir performans göstererek A Milli Takım'a kadar yükselen İsmail Yüksek'in talipleri artmaya devam ediyor. Inter ve Milan'dan sonra bir İtalyan kulübü daha yıldız oyuncunun peşine düştü. İşte detaylar...

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Lacivertliler’de birçok futbolcu, Jorge Jesus ile birlikte kariyerinin en iyi dönemini yaşamaya başladı.

Ancak içlerinden birisi var ki Portekizli teknik adam kendisi için tam anlamıyla dönüm noktası oldu: İsmail Yüksek... 23 yaşındaki orta saha oyuncusu geldiği günden beri 1. Lig takımlarına kiralanıyordu.

İlgini Çekebilir
Üç federasyona kilit vurulabilir!
Habere Git

65 bin Euro'ya geldi

23 yaşındaki ön libero, oynadığı maçlarda takımı atağa çıkarması, yerinde müdahaleleriyle hem takım arkadaşlarından hem de hocasından büyük alkış aldı. 2020 yılında Gölcük’ten 65 bin Euro'ya transfer edilen İsmail Yüksek, Balıkesirspor, Adana Demirspor, Bursaspor gibi takımlara kiralandı. Yıldız adayı, bu defa takımda kalmayı hemen hemen garantiledi.

Avrupa'nın da dikkatini çekti

Ancak Jesus, İsmail’e adeta sihirli değnekle dokundu ve hem Fenerbahçe ’nin hem de Türk futbolunun yeni bir oyuncuyu kazanmasını sağladı. İsmail Yüksek’in kısa sürede yaptığı çıkış, Avrupa’da da dikkat çekti.

Terim sonrası bir Türk daha

Inter ve Milan, başarılı orta saha oyuncusunun peşine düşmüştü. İtalya’dan bir diğer takım, Fiorentina da genç futbolcu için adeta pusuya yattı. Bonaventura’nın yerine Mor Menekşeler, Fatih Terim sonrası bir Türk’ü daha takımda görmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Hazırlık maçında sakatlık şoku! Sedyeyle çıktı...
Habere Git

Inter ve Milan devreye girerse

Ancak Inter ve Milan’ın teklif yapması halinde, bu iki devle yarışamayacaklarının farkındalar. Bu nedenle Fiorentina’nın durumu yakından takip ettiği öğrenildi. 

Floransa ekibi, 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Giacomo Bonaventura’nın yerini İsmail Yüksek ile doldurmak istiyor.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon sarı-lacivertli takım ile 17 maçta sahaya çıkan ve 2 gol, 1 asist ile oynayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler