Fenerbahçeli Yıldız Ferdi Kadıoğlu'na Bir Takım Daha Talip Oldu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
01.03.2023 - 10:45 | Son Güncellenme: 01.03.2023 - 10:57

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen milli oyuncu Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan bir takım daha talip oldu. İşte detaylar.

Fenerbahçeli Yıldız Ferdi Kadıoğlu'na Bir Takım Daha Talip Oldu | Transfer Haberleri

2018 yılında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den transfer edilen ve bu sezon gösterdiği müthiş performansla da Avrupa'da birçok takımın transfer listesine giren Ferdi Kadıoğlu'na bir takım daha talip oldu. İşte detaylar...

Ferdi A Milli Takım’a kadar yükseldi

Fanatik'te yer alan habere göre; Milli yıldız, geçen sezondan itibaren sol bek ve sağ bekte görev yapmaya başladı, kariyeri tam anlamıyla değişti. 23 yaşındaki futbolcu her iki pozisyonda da çok iyi bir performans sergiledi, A Milli Takım’a kadar yükseldi.

Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için girişimlerde bulunmuştu

Ferdi’nin bu formu, Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekti. Bu sezon Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için girişimlerde bulunmuştu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer harekatı! Listede Brezilyalı yıldız...
Habere Git

Brighton da devreye girdi

Son olarak Brighton, yıldız futbolcuyu radarına aldı. İngiliz ekibinin, bir süredir Milli oyuncuyu takip ettiği öğrenildi.

Detaylı rapor hazırlanacak

Brighton gözlemcilerinin sezon boyunca Ferdi Kadıoğlu’nu izleyip ardından detaylı bir rapor hazırlayacakları kaydedildi. 

Fenerbahçe’nin bonservis beklentisi 20 milyon Euro

Mavi-Beyazlılar, birçok talibi bulunan Tariq Lamptey’in satılması halinde ilk olarak Ferdi için girişimlerde bulunabilir. Geçen sene mart ayında başarılı oyuncunun sözleşmesini 2026’ya kadar uzatan Fenerbahçe’nin bonservis beklentisinin 20 milyon Euro’ya yakın olduğu belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan Okan Buruk'a: "İstediğini hemen getirelim"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon sarı-lacivertli takım ile 31 maça çıkan milli oyuncu 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler