Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nu Transfer Etmek İstiyor

16.01.2023 - 11:32 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 12:03

Süper Lig ekibi Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'na Alman devi Borussia Dortmund, talip oldu. Sarı-Siyahlı ekip genç oyuncu için dev bonservis düşünüyor. Detaylar...

Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de yıldız isimlere transfer teklifi gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekipte gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatlerini üstüne çeken Ferdi Kadıoğlu için son olarak Alman devi devreye girdi. Detaylar...

Ferdi Kadıoğlu, Dortmund gündeminde

Alman ekibi Borussia Dortmund, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu transfer listesine aldı. Devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlere başlaması bekleniliyor.

Dortmund dev bonservis önerecek

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar bulunan Ferdi Kadığolu için Alman devi, kapıyı 15 milyon euro ile çalacağı ifade edildi. Genç oyuncunun güncel değeri ise 12 milyon euro olarak gözükmekte.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin gole sevinmeyen kurtarıcısı!
Habere Git

Edin Terzic istedi

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Edin Terzic, genç bek oyuncusunu beğenerek transfer edilmesini istedi. Hırvat asıllı Alman teknik adam yönetime transfer listesinde ilk isim olarak Kadıoğlu'nu sunduğu öğrenildi. 

Meunier sakatlandı, Ferdi ön plana çıktı

Alman ekibinin 31 yaşındaki bek oyuncusu Thomas Meunier'in sakatlanması sonrası Ferdi Kadıoğlu'nun ismi ön plana çıkmaya başladı. İkinci planda olan transfer görüşmesi Thomas Meunier'in sakatlanmasının ardından hızlandırarak Sarı-Lacivertlilere kısa süre içinde resmi teklifi sunması bekleniliyor.

Raphael Guerreiro gidiyor

Sene sonunda sözleşmesi sona erecek olan Raphael Guerreiro'nun takımdan ayrılması muhtemel gözükmeye başladı. Hırvat asıllı Alman teknik adam Edin Terzic, Ferdi Kadıoğlu'nun sağ ve sol bekte oynayabilmesinin etkili olacağını düşünerek iki bölge için alternatif olarak düşünmeye başladı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'e yıldızlar gelecek! İşte listeler...
Habere Git

Süper Lig'de 2 asist

Fenerbahçe ile bu sezon Süper Lig'de 17 karşılaşmada forma giyen Ferdi Kadıoğlu, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Genç bek oyuncusu gol katkısı veremedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada boy gösterdi.

32 maç 2 gol katkısı

Bu sezon tüm kulvarlarda 32 karşılaşmada forma giyen Ferdi Kadıoğlu, 2 asist yapma başarısı elde etti. Genç oyuncu 4 Haziran 2022 yılında ise milli tkım tercihi olarak Türkiye'yi seçti. Hollanda alt takımlarında forma giymesine rağmen 4 Haziran 2022'de ilk kez Türkiye formasıyla maça çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler