Fenerbahçeli yıldızdan Cim Bom'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibine ziyaret

Burak Alaca
29.11.2023 - 19:14 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 19:33

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün karşı karşıya geleceği İngiliz ekibi Manchester United'ın kafilesine Fenerbahçeli bir yıldızdan ziyaret geldi.

Fenerbahçeli yıldızdan Cim Bom'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibine ziyaret

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray bu akşam İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi rakip kafileye Fenerbahçeli bir yıldızdan sürpriz bir ziyaret geldi.

Fenerbahçeli Fred'ten Manchester United'a ziyaret

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred dün gece Manchester United kafilesini konakladığı otelde ziyaret etti. 30 yaşındaki yıldız Galatasaray maçı öncesi eski takım arkadaşları ile vakit geçirdi.

Manchester United'tan Cim Bom istedi Fener kaptı

Bu yaz Fenerbahçe'ye transfer olan Fred daha önce 2018-2023 arası boyunca 5 yıl Manchester United formasını giydi. Başarılı oyuncunun adı Fenerbahçe'ye imza atmadan önce Galatasaray ile de anılıyordu.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan Galatasaray - Manchester United maçı kararı! Hava şartları...
Habere Git

Galatasaray deplasmanda Şeytan tanımadı

İki ekibin grupta karşı karşıya geldiği ilk maçta Galatasaray, Manchester United'ı Old Trafford'ta 3-2 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet elde etti ve grupta rakibine karşı avantajlı duruma geçti.

Cim Bom için Avrupa'yı garantileme şansı

Galatasarya bu akşam oynanacak karşılaşmada Manchester United'ı Rams Park'ta mağlup etmeyi başarırsa puanını 7'ye yükseltecek ve grupta 3 puanı bulunan İngiliz ekibini saf dışı bırakacak ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkını garantileyecek. Sarı-Kırmızılılar'ın gruptan çıkma durumu ise aynı puandaki Kopenhag'ın alacağı sonuçlara bağlı olacak.

Senin için hazırladığımız haberler