Fenerbahçeliler kızacak! Brezilya bitti, Portekiz başladı

Cüneyt Muharremoğlu
03.12.2022 - 17:04 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 17:08

Transfer haberi... Brezilya Milli Takımı hoca adayları arasına giremeyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ismi Portekiz Milli Takımı için geçmeye başladı.

Fenerbahçeliler kızacak! Brezilya bitti, Portekiz başladı

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Fenerbahçe'ye gelen Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, gerek Avrupa'da gerekse Süper Lig'de gösterdiği performansla Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanmış durumda.

Jesus, sözleşmesini mayıs ayının sonuna bıraktı

Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik direktörün sözleşmesini uzatmak iziyor ama Jesus bu konuyu sezon sonunda görüşeceğini söylüyor. Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Başakşehir maçından sonra Jesus "Mayıs sonuna kadar kontratım var ve bu konu hakkında şimdi konuşmak istemiyorum" diyerek, konuyu kapatmıştı.

Portekiz Milli Takımı için kısa listede

Fenerbahçe'yi endişelendirecek bir iddia ESPN'den geldi. Habere göre ESPN'in haberine göre Portekiz teknik Direktörü Fernando Santos, Dünya Kupası bittikten sonra görevini bırakacak. Jorge Jesus ise Santos'un yerine düşünülen iki isimden biri.

İlgini Çekebilir
Jesus'u gönderen yok giderse kendi gider
Habere Git

Jesus'un alternatifi Abel Fereira

Portekiz Futbol Federasyonu'nun Jorge Jesus dışında milli takım için düşündüğü diğer isimse Abel Ferreira. Federasyon, Ferreira ve Jesus'u yakından takip ediyor ve Dünya Kupası'ndan sonra karar vermeye hazırlanıyor.

Jesus için Brezilya Milli takımı iddiası

Portekizli Jorge Jesus'un ismi Tite'nin Dünya Kupası sonrası görevini bırakacağını açıklamasının ardından Brezilya Milli takımı için geçmişti. Ancak Brezaliya medyası Jesus'un düşünülen isimlerden biri olmadığını açıklamıştı.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe performansı

Portekizli teknik direktör Jesus, Fenerbahçe'nin başında Türkiye ve Avrupa'da toplam 25 karşılaşmaya çıktı. Sarı lacivertliler bu maçlarda 16 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Fenerbahçe, 3 mücadeleden ise yenilgiyle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler