Fenerbahçe'nin 3 kupada zorlu fikstürü başlıyor! Lig, Konferans, Süper Kupa...

15.03.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 22:51

Fenerbahçe, 30 gün içerisinde oynayacağı 6 kritik maça hazırlanıyor. İşte Sarı-Lacivertlilerin lig, Avrupa ve Süper Kupa finali mücadelelerini içeren zorlu fikstürü.

Fenerbahçe'nin 3 kupada zorlu fikstürü başlıyor! Lig, Konferans, Süper Kupa...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, 30 gün içerisinde oynayacağı 6 kritik mücadelede sahne alacak. Sarı-Lacivertliler bu süre içerisinde 1 Trabzonspor derbisi, 1 Galatasaray derbisi ve Olympiakos ile 2 zorlu Avrupa maçına çıkacak. İşte Fenerbahçe'nin 3 kupayı içeren zorlu yolculuğunun detayları...

Zorlu Trabzonspor deplasmanı

Fenerbahçe, 30 gün içerisinde çıkacağı kritik maçların ilkinde ligde Trabzonspor'un konuğu olacak. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev mücadelede Abdullah Avcı ve öğrencileri ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki dev mücadele 17 Mart Pazar günü saat 20:30'da başlayacak.

Fenerbahçe, Trabzonspor derbisinin ardından, 2 haftalık milli takım arasına girecek ve 3 Nisan Çarşamba günü Süper Lig'de Adana Demirspor'u sahasında ağırlayacak.

Ezeli rekabette kupa sahibini bulacak

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Adana Demirspor ile karşılaşacağı 2 Süper Lig mücadelesinin ardından, 7 Nisan Pazar günü ertelenen Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek bu heyecan dolu mücadelede kupa Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda sahibini bulacak.

Avrupa'da yarı final için sahaya çıkacak

Sarı-Lacivertliler, Konferans Ligi son 16 turunda Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise'yı elemeyi başardı ve çeyrek finalde Yunanistan ekibi Olympiakos ile eşleşti. Fenerbahçe, Olympiakos ile çeyrek finaldeki ilk maçına deplasmanda Süper Kupa finalinin hemen ardından çıkacak. Avrupa'da ülke puanını da yakından ilgilendiren bu mücadele 11 Nisan Perşembe günü oynanacak. İsmail Kartal ve öğrencileri bu maçın ardından, Süper Lig'de Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak.

Fenerbahçe için 30 gün içerisindeki kritik mücadelelerin sonuncusu, 18 Nisan Perşembe günü Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Kadıköy'de Olympiakos'a karşı olacak. 

Fenerbahçe'nin 30 günlük fikstürü

Fenerbahçe'nin 30 gün içerisinde oynayacağı Süper Lig, Süper Kupa finali ve Konferans Ligi olmak üzere 3 kulvardaki mücadeleleri şöyle: 

Süper Lig:

17.03.2024 Trabzonspor - Fenerbahçe 

03.04.2024 Fenerbahçe - Adana Demirspor

Süper Kupa:

07.04.2024 Galatasaray - Fenerbahçe

Konferans Ligi:

11.04.2024 Olympiakos - Fenerbahçe

Süper Lig:

14.04.2024 Fatih Karagümrük - Fenerbahçe

Konferans Ligi:

18.04.2024 Fenerbahçe - Olympiakos

Senin için hazırladığımız haberler