Fenerbahçe'de yabancı sayısı 20'ye ulaştı! 9 isimle yollar ayrılacak...

14.07.2022 - 14:26 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 14:37

Son yapılan transferlerle Fenerbahçe'nin kadrosundaki yabancı futbolcu sayısı 20'ye çıktı. Bu oyunculardan 9'u ile yollar kesin olarak ayrılmak isteniyor.

Fenerbahçe'de yabancı sayısı 20'ye ulaştı! 9 isimle yollar ayrılacak...

AJANSSPOR - HABER

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de kadro şişkinliği rahatsızlık yaratıyor. Son yapılan transferlerle yabancı sayısı 20'ye yükselen sarı lacivertliler en az üç yabancı oyuncu daha transfer edecek. Kim Man-Jae'nin ayrılması durumunda bu sayının yükseleceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları

Fenerbahçe, bu transfer döneminde Bruma, Lincoln Henrique, Joshua King'i kadrosuna kattı. William Arao içinse resmi açıklama bekleniyor. Bu 4 ismin dışında Fenerbahçe'nin kadrosunda şu an için yer alan yabancı oyuncular şöyle:

 

* Kim Min Jae
* Attila Szalai
* Marcel Tisserand
* Filip Novak
* Briht Samuel Osayi
* Luis Gustavo
* Miguel Crespo
* Miha Zajc
* Diego Rossi
* Dimitris Pelkas
* Merghim Berisha
* Enner Valencia
* Max Meyer
* Mbwana Samatta
* Steven Caulker
* Maurucio Lemos

Kesin gitmesi istenenler: 9 futbolcu

Fenerbahçe kadrosunda kesinlikle düşünmediği isimler şöyle: Luis Gustavo, Steven Caulker, Maurucio Lemos, Max Meyer,  Mbwana Samatta, Merghim Berisha, Marcel Tisserand, Filip Novak, Dimitris Pelkas.

İyi teklif gelirse satılacaklar

Sarı lacivertliler iyi bir teklif gelirse kadrosundaki bazı oyuncuların gitmesine de izin verecek. Özellikle sözleşmesinin son yılına giren Miha Zajc ile Enner Valencia bu kategoride bulunuyor. Diğer futbolcular ise şöyle: Miguel Crespo, Diego Rossi.

İlgini Çekebilir
İmza töreninde Mesut Özil'den flaş Fenerbahçe sözleri
Habere Git

Kim Min Jae'de karar Fenerbahçe'de değil

Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldızı Kim Min Jae takımda tutulmak isteniyor. Ancak oyuncunun sözleşmesinde çıkış maddesi bulunuyor. Bonservis bedelini ödenirse Kim Min Jae Fenerbahçe'den ayrılabilir. Bu durumda sarı lacivertliler stopere takviye yapacak. Kim Min Jae kalsa bile istenen satışlar olursa stopere takviye yapılması düşünülüyor.

Attila Szalai ve Bright Samuel Osayi'nin durumu

Fenerbahçe'nin Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen Atilla Szalai'nin durumu ise farklı. Kim Min Jae'nin takımda kalması durumunda iyi bir teklif gelirse futbolcu satılabilir. Kanat oyuncusu olarak gelen ancak sağ beke evrilen Bright Samuel Osayi ise takımda yeri garanti oyuncularından biri. Çok iyi bir teklif gelmemesi halinde İngiliz futbolcu takımda kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler