Fenerbahçe'nin Allahyar planı hazır! Bonservis bedeli belirlendi...

Akın Ungan
08.01.2022 - 13:27 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 13:42

Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh planını hazırladı. Oyuncunun bonservis bedeli belirlenirken, transfer olmaması halinde sözleşmesinin uzatılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Allahyar planı hazır! Bonservis bedeli belirlendi...

Süper Lig'de beklediği performansı gösteremeyen Fenerbahçe, ara transfer dönemi için planlarını sürdürüyor. Kadrosuna takviyelerde bulunarak, ikinci yarıya daha güçlü başlamak isteyen Sarı-Laciveretliler, oyuncu gönderirken de aynı titizliği gösteriyor.

Önceki sezon Zorya'ya kiralanan Allahyar Sayyadmanesh, oynadığı futbol ile beğeni topladı ve Fenerbahçe'ye geri döndükten sonra da diğer kulüplerin transfer gündeminde yer aldı.

Bonservis bedeli belirlendi

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin radarına giren İranlı forvet için kulübü Fenerbahçe bonservis bedelini belirledi.

İşte Fenerbahçe'nin planı

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, Allahyar planında bonservis bedelini 5,5 Milyon Euro olarak belirledi. Oyuncunun transfer olmaması durumunda ise sözleşme uzatılarak, takımda kalması sağlanacak.

Allahyar'ın performansı

1 Temmuz 2019 tarihinde İran'ın Esteghlal FC takımından 753 Bin Euro'ya transfer edilen Allahyar, bu sezon Zorya ile 24 maça çıkarken, 9 gol, 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler