Fenerbahçe'nin Bakasetas ısrarı sürüyor

19.09.2020 - 11:50 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 11:54

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertliler, teknik direktör Erol Bulut'un eski oyuncusu Bakasetas'ın transferi için yeni bir teklif yaptı. İşte Fenerbahçe - Bakasetas transferinde son durum...

Fenerbahçe'nin Bakasetas ısrarı sürüyor

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Erol Bulut'un eski oyuncusu Anastasias Bakasetas'ı kadrosuna katmak için ısrarını sürdürüyor.

Erol Bulut'un ısrarla kadrosunda görmek istediği Bakasetas için Fenerbahçe yönetimi, Alanyaspor'la görüşmesine rağmen istenilen bonservis bedeli endeniyle görüşmeler durmuştu.

Yeni teklif

Sabah gazetesinin haberine göre ise Fenerbahçe, Bakasetas'ın transferi için Alanyaspor'a yeni bir teklif yaptı. Sarı-lacivertliler, Bakasetas'ı almak için Alanyaspor'a 3 milyon Euro bonservis bedeli ve Michael Frey'i teklif etti.

Performansı ve kariyeri

Forvet arkası ve kanatlarda oynayan Yunan futbolcu, geçtiğimiz sezon 43 maçta 14 gol ve 8 asistlik bir performans sergilemişti.

Alanyaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Anastasias Bakasetas ülkesinde AEK, Panionios, Aris gibi takımlarda da forma giydi. Yunan Milli Takımı'nda da 27 kez görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler