Fenerbahçe'nin başı Mauricio Lemos dertte: Direniyor /Süper Lig haberi

Cüneyt Muharremoğlu
04.10.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 09:36

Fenerbahçe, yollarını ayırmak istediği Mauricio Lemos ile uzlaşamıyor. Uruguaylı futbolcu alacaklarının hepsini almadan sözleşmesini feshetmek istemiyor.

Fenerbahçe'nin başı Mauricio Lemos dertte: Direniyor /Süper Lig haberi

AJANSSPOR HABER

Emre Belözoğlu’nun sportif direktörlük yaptığı dönemde Fenerbahçe’nin Las Palmas’tan 1.5 milyon Euro bonservis ücreti vererek transfer ettiği Uruguaylı Mauricio Lemos sarı lacivertlilere sorun çıkardı. Lemos, yollarını  ayırmak  için Fenerbahçe'den alacağı paranın hepsini istedi.

İlgini Çekebilir
Novak'ın yeni adresi belli oldu! Anlaşma tamam...
Habere Git

Fenerbahçe’nin Lemos’a teklifi

Fotomaç’ın haberine göre, Fenerbahçe yönetiminin Uruguaylı oyuncuya teklifi ise sezon sonuna kadar değil bu aya kadar tüm alacaklarını vererek sözleşmeyi feshetmek. Sarı lacivertliler, sezon sonu sözleşmesi bitecek Uruguaylı futbolcunun bonservisinden para kazanmayı düşünmüyor. Ancak Lemos, bu teklife sıcak bakmıyor.

Beşiktaş derbisi dönüm noktası oldu

Emre Belözoğlu sportif, Erol Bulut teknik direktörden transfer edilen Mauricio Lemos için dönüml noktası Kadıköy’de 4-3 kaybedilen Beşiktaş karşılaşması oldu. Siyah beyazlılarda forma giyen Vincent Aboubakar karşısında zor durumlara düşen Lemos istenmeyen futbolcu oldu. Kadroda düşünülmeyen futbolcu, geçen sezon Belçika’nın Beerschot takımına kiralık olarak gitti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş - Fenerbahçe maçına scout akını! 3 isim...
Habere Git

Jorge Jesus şans verdi ama..

Fenerbahçe formasını bir daha giymeyeceği düşünülen 26 yaşındaki futbolcu, Jorge Jesus’in göreve gelmesiyle sezon başında şans buldu. Avrupa Ligi elemelerinde Slovacko, Austuria Wien ve Süper Lig’de Adana Demirspor ile Konyaspor karşılaşmasında forma giyen Lemos, göze girmeyi başaramadı. TFF’ye gönderilen listede 14 isim arasında yer alamayan Uruguaylı futbolcunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Fenerbahçe ile toplam 15 maça çıkan Lemos’un 1 asisti bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler