"Fenerbahçe'nin büyüklüğü bizi motive etti"

10.03.2017 - 12:26 | Son Güncellenme: 10.03.2017 - 12:26

Baskonia Vitoria Gasteiz‘in dün akşam Ülker Arena‘da Fenerbahçe‘yi 79-74 mağlup ettiği maç sonrasında Shane Larkin basketball.com.tr‘nin sorularını yanıtladı.

19 sayı-1 asist-3 ribauntla geceyi noktalayan Shane Larkin, takımını galibiyete taşıyan isimlerin başında gelirken, çok özel bi performans ortaya koydu ve gerektiği anlarda sorumluluk aldı. Fenerbahçe‘nin çok büyük bir takım olduğunu ve bunun da kendilerine ekstra motivasyon sağladığını söyleyen 24 yaşındaki guard, galibiyetten dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

Larkin maçla ilgili olarak, ”Bizim için çok zor bir maçtı ve çok kritik bir galibiyet aldık. Deplasmanlarda çok iyi oynayamıyoruz ve bu açıdan da bu galibiyet çok önemliydi. Bu akşam çok büyük bir takıma karşı oynadık ve bunu bilmek bize itici bir güç oldu.” derken, Avrupa basketboluna çok çabuk adapte olmasıyla ilgili sorduğumuz soruya ise, ”Alışmam birkaç maç sürdü. Buradaki oyun yapısına ve kurallara biraz zaman geçtikten sonra adapte oldum diyebilirim. Aslında takım arkadaşlarım bana güvendikçe ve ben daha rahat oynadıkça adaptasyon sürecim de kısaldı. Şu an bulunduğum durumdan daha mutlu olamazdım.” cevabını verdi.

Sezon sonunda NBA‘e gidip gitmeyeceğiyle ilgili olarakta konuşan Larkin, ”Şimdilik bu konuları çok fazla düşünmüyorum. Aklımda sadece bu sezon var. Sezona çok iyi başlamıştık ama daha sonra kazanmamız gereken bazı maçları kaybettik. Şu an sadece Baskonia’ya odaklanmış durumdayım.” dedi. Türk takımlarından herhangi bir teklif alıp almadığı konusunda ise, ”Hayır, sezonun herhangi bir bölümünde hiçbir Türk takımından teklif almadım.”diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler