Nihat Özdemir'den Fenerbahçe'nin Büyükekşi çağrısına yanıt

İsmail Keles
02.10.2023 - 13:29 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 13:40

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanı Nihat Özdemir, halefi Mehmet Büyükekşi ile arasında geçtiği iddia edilen diyalogla ilgili açıklama yaptı.

Nihat Özdemir'den Fenerbahçe'nin Büyükekşi çağrısına yanıt

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendikleri maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili iddiaları gündeme getirmişti. 

"Büyükekşi Galatasaray için kavga ediyordu" iddiası

Gazeteci Feridun Niğdelioğlu haftaiçinde Nihat Özdemir'in Mehmet Büyükekşi için, "Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında Mehmet Büyükekşi benimle kavga ediyordu. Galatasaray'ın oynadığı maçlarda benimle çocuk gibi kavga ediyordu. Şimdi orada TFF başkanı olarak oturuyor. Biz TFF koltuğunda oturduğumuzda adaletle, hakkaniyetli yönetmeye çalıştık. Bugün Galatasaray kongre üyesi. Olsun, ben de Fenerbahçe kongre üyesiydim. Ama bu kadar fanatiklik olmaz. Birebir kavga ettim. Galatasaray'ın kavgasını gidip TFF başkanıyla yapan kişi şu anda o koltukta oturuyor" dediğini savundu. 

Selahattin Baki'den TFF'ye çağrı

Selahattin Baki de TFF'ye çağrıda bulunarak, "Hafta içi bir medya mensubu, eski federasyon başkanı ve mevcut federasyon başkanıyla ilgili bir iddia ortaya attı. Bunlar teyite muhtaç iddialar. Ancak şu ana kadar kimseden bir yalanlama gelmedi. Soruyoruz, sayın Büyükekşi bununla ilgili bir açıklama yapacak mı?" açıklamasını yaptı. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç sahaya iniyor! Büyükekşi'ye Galatasaraylılık sorusu...
Habere Git

Nihat Özdemir: Mehmet Büyükekşi çok iyi dostumdur

Selahattin Baki'nin sözleri üzerine Nihat Özdemir bir açıklama yaptı. "Mehmet Büyükekşi çok iyi dostumdur" diyen Özdemir, "Zaman zaman kendisiyle futbol üzerine sohbet ederiz ama iddia edildiği gibi bir kavga ya da tartışma asla yaşanmadı. Bu tür söylentilere yanıt vermek dahi doğru değil ama çok değerli Fenerbahçe Kulübü’nün değerli yöneticilerinin açıklamasını öğrenince, bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı hissettim" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler