Fenerbahçe'nin ceza sahası içi laneti! Tam 4 pozisyon...

24.10.2024 - 23:35 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 23:41

Süper Lig devi ve Avrupa Ligi temsilcilerimizden Fenerbahçe son bir ayda kale ağzında şans yakaladığı dört önemli pozisyonda gol sevinci yaşayamadı. Detaylar.

Fenerbahçe'nin ceza sahası içi laneti! Tam 4 pozisyon...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe, bugün Avrupa Ligi'nde üçüncü hafta karşılaşmasında sahasında Manchester United'ı konuk etti. Avrupa'daki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Manchester United karşısında ilk yarıda iki net pozisyondan yararlanamadı.

Son 1 ayda 4 pozisyon kaçtı

Kale ağzı denilecek bir nokta olan altıpas alanında Fenerbahçe, son bir ayda tam 4 pozisyondan yararlanamadı. İlk olarak Galatasaray maçında En Nesyri ile son dakikalarda mutlak bir golden olan Fenerbahçe, daha sonra Antalyaspor maçında Sebastian Szymanski ile net bir pozisyondan yararlanamadı.

Manchester United maçında iki pozisyon kaçtı

Manchester United maçının ilk yarısında ise önce Dusan Tadic ile net bir pozisyondan yararlanamayan temsilcimiz, En Nesyri'nin altıpasta gerçekleştirdiği iki kafa vuruşunda Andre Onana'yı geçemedi.

Fenerbahçe kilidi ikinci yarıda açtı

Fenerbahçe, ikinci yarının başlarında Allan Saint Maximin'in ortasında Youssef En Nesyri'nin kafa vuruşu sonrası gelen golle Kadıköy'de eşitliği sağladı ve Faslı yıldız sarı lacivertli forma ile bu sezon 2. golünü kaydetmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler