Bruno Alves, Parma ile imzaladı! İşte ilk sözleri!

24.08.2018 - 15:11 | Son Güncellenme: 24.08.2018 - 18:12

İtalya Ligi ekiplerinden Parma, 36 yaşındaki Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves’i kadrosuna kattığını duyurdu. Alves, transfer süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İtalya Ligi ekiplerinden Parma, 36 yaşındaki Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves’i kadrosuna kattığını duyurdu. Alves, transfer süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Takımın gelişmesine yardımcı olmak istiyorum”

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Parma’nın yeni transferi, ”Benim için önemli olan şey oynama şansıydı. Takımın gelişmesine ve hedefine ulaşması için yardımcı olmak istiyorum. Ayrıca genç futbolcuları motive etmek ve yol göstermek niyetindeyim” ifadelerini kullandı.

“Buradaki herkes beni istedi”

Yaptığı seçimden dolayı memnun olduğunu belirten deneyimli oyuncu, ”Buradaki herkes beni istedi. Elimden geleni yapacağım. Fakat; en önemlisi takımın başarısıdır” dedi.

“Juventus mu? Önce SPAL maçı var”

Ligin 3.haftasında iç sahada yapacakları Juventus maçında Cristiano Ronaldo’ya karşı oynayacak olmasının hatırlatılması üzerine ise Alves, ”Juventus mu? Önce SPAL maçında rakibimize karşı galip gelmemiz gerekiyor” yanıtını verdi.

“Hedefe ulaşmak için tüm özelliklere sahibiz”

Takımın özelliklerine dikkat çeken Alves, ”Karakterli ve önemli bir ekibimiz var. Hedef ulaşmak için tüm özelliklere sahip olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Couto ile görüştü mü?

Öte yandan ilerleyen yaşlarında Parma’da oynayan Fernando Couto ilgili bir soru üzerine Alves, ”Onunla herhangi konuşmam olmadı. Kendisiyle milli takımdan tanışıyoruz. Parma’daki hikayesini de biliyorum. Çok önemli bir futbolcu” diyerek sözlerini tamamladı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler