Fenerbahçe’nin eski kalecisi Kameni, Cibuti Ligi’nde

19.08.2021 - 17:27 | Son Güncellenme: 19.08.2021 - 17:33

Geçmişte Fenerbahçe’nin kalesini koruyan Carlos Kameni, Cibuti şampiyonu Arta/Solar7'ye transfer oldu. Afrika ekibinde Dany Nounkeu ve Alex Song da var.

Fenerbahçe’nin eski kalecisi Kameni, Cibuti Ligi’nde

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin eski kalecilerinden Carlos Kameni sürpriz bir transfere imza attı. Önemli bir kariyere sahip olan file bekçisi Cibuti Ligi ekibi AS Arta/Solar7'ye transfer oldu. Kamerunlu Kameni, Malaga’dan geldiği sarı-lacivertli ekipte 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında görev yapmıştı.

Dany Nounkeu ile takım arkadaşı oldu

Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Cibuti temsilcisi geçen sezon da Dany Nounkeu'yu kadrosuna kattı. 35 yaşındaki Kamerunlu savunmacı, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yanı sıra Gaziantepspor, Bursaspor, Karabükspor ve Akhisarspor gibi çok sayıda Türk takımının formasını giydi. 

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli oyuncu, trafik kazasına karıştı! Sağlık durumu...
Habere Git

Eski Bursasporlu Sakho da orada

Cibuti ekibinde yine tanıdık isimlerden Diafra Sakho da yer alıyor. 31 yaşındaki Senegalli oyuncu 2018-2019 sezonunda kiralık olarak Bursaspor’da oynadı.

En flaş transferleri Alex Song

AS Arta/Solar7’nin asıl ses getiren transferi ise Alex Song oldu. Kamerun ve Galatasaray’ın unutulmaz stoperlerinden Rigobert Song’un yeğeni olan Alex, 2020-2021 sezonu başında Cibuti ekibinin yolunu tuttu. 33 yaşındaki Kamerunlu futbolcu; Barcelona, Arsenal ve West Ham United gibi önemli kulüplerde de oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler